02 / 05 / 2024

Iğdır'da rüzgar nedeniyle bazı binaların çatıları uçtu, bahçe duvarları yıkıldı!

Iğdır'da rüzgar nedeniyle bazı binaların çatıları uçtu, bahçe duvarları yıkıldı!

Doğubayazıt caddesinde bir binanın çatısı yola uçtu. TOKİ mevkisinde ise bir okulun çatısından kopan sac, demir ve ahşap parçalar, binanın önüne düştü. Çatının yola düşmesi sonucu yol bir süre trafiğe kapatıldı.




Iğdır'da  etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bazı binaların çatıları uçtu, bahçe duvarları yıkıldı. Kentte etkili olan şiddetli rüzgar yaşamı olumsuz etkilerken, trafikte aksamalar oldu. 

Doğubayazıt caddesinde bir binanın çatısı yola uçtu.  TOKİ  mevkisinde ise bir okulun çatısından kopan sac, demir ve ahşap parçalar, binanın önüne düştü. Çatının yola düşmesi sonucu yol bir süre trafiğe kapatıldı. Bölgede esnaflık yapan Hüseyin Çakmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rüzgarın etkisiyle binanın çatısının yola düştüğünü, korktuklarını söyledi. O sırada kimsenin olmamasının sevindirici olduğunu anlatan Çakmak, "Şans eseri kimse çatının altında kalmadı. Eğer birileri olsaydı çok büyük sıkıntı olurdu. 5 katlı binanın üzerinden düşen o çatı yola düştü. Çatı düşerken elektrik tellerini de kopardı. Sabah köyden geldim işe köyde de çok şiddetli rüzgar vardı. Ot yığınlarının hepsini havaya uçurdu" dedi. Bu arada kentte birçok binanın bahçe duvarının yıkıldığı, bazı evlerin çatılarında hasar oluştuğu görüldü. 


Milli Gazete


Geri Dön