01 / 05 / 2024

Bozyazı Kaledibi mahallesinde 115 bin TL'ye icradan satılık dubleks konut!

 Bozyazı Kaledibi mahallesinde 115 bin TL'ye icradan satılık dubleks konut!

Bozyazı İcra Müdürlüğü, Kaledibi mahallesinde Alinko Tatil Sitesi içerisinde bulunan dubleks konut satıyor. Konut bedeli 115 bin TL olarak belirtiliyor. Satış, 22 Haziran Cuma günü 09:30-09:40 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle,


BOZYAZI İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI



Dosya No: 2006/266 ESAS Örnek No: 27 1- Taşınmazın Tapu Kaydı, Hali Hazır Du¬rumu, imar Durumu:


Tapu kaydı bulunmamakla birlikte SS ALIN- KO TURİZM GELİŞTİRME KOOPERATİFİ  adına Bozyazı ilçesi Kaledibi Mahallesi, 1109 nolu parsel (Yenileme ile 116 Ada -112 Parsel ol-muştur), A 7 blok, 51 nolu bağımsız bölüm olarak kayıtlıdır. Bozyazı ilçesi, K (Çubukkoya- ğı) Mahallesi 1109 nolu parsel üzerine inşa edilmiş olan Alinko Tatil Sitesi kapsamında kalmaktadır. Taşınmaz Antalya-Mersin kara¬yoluna dayalı olan 1109 nolu parsel kapsamın¬da kalmaktadır. Alinko Tatil Sitesi evlerinden- dir. Tatil Sitesinin, Akdeniz’e en yakın bloğu¬nun doğu başlangıcında bulunmaktadır. Yakın¬da alışveriş yapılacak yerler, lokantalar mev-cuttur. Bozyazı ilçe Merkezine yaklaşık 7-8 km uzaklıktadır. Ulaşım kolaydır, konut yaklaşık 30m2 taban oturumlu dubleks bir dairedir. Ze¬min katta açık mutfak, salon, wc, balkon, 1. katta iki adet oda, banyo ve kuzeyli güneyli iki adet balkon bulunmaktadır. Dış cephesi sıvalı ve boyalı zemin katında yer yer taş süslemeler yapılmıştır. Kapı ve pencere doğramaları plas¬tik, iç cephe duvarları da sıvalı ve boyalıdır. Yer döşemeleri ve ıslak hacimler seramiktir. Mut¬fak tezgahı, tezgah altı ve tezgah üstü dolaplar mevcuttur.


PARSELİN BULUNDUĞU MAHALDE ONANMIŞ İMAR PLANI MEVCUTTUR.


Muhammen Bedeli: 115.000,00 TL Satış Saati: 09.30-09.40 Arası 


Satış Şartları:


1-Birinci açık artırma 22.06.2012 günü yu¬karıda belirtilen saatler arasında BOZYAZI BE¬LEDİYE BAŞKANLIĞI MEZAT SALONU adresin¬de açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artır¬mada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüç- hanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 02.07.2012 günü BOZYAZI BELEDİYE BAŞ-KANLIĞI MEZAT SALONU adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıka¬rılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıla¬rın alacakları toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin .% 40’ını bulması la¬zımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşeceklir.


2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edi-len kıymetin % 20’si nispetinde Türk Lirası pe-şin para veya bu miktar kadar milli bir banka-nın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Sa-tış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Bi¬rikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelin¬den ödenir.


3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildir-meleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sici¬li ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bı-rakılacaktır.


4-Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra iflas Kanunu’nun 133’üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve % 10 faizden alıcı ve kefiller mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herke¬sin görebilmesi için dairede açık Olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gön-derilebilir.


6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi gör-müş ve münderecatını kabul etmiş sayılacak-ları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze baş-vurmaları ilan olunur.


İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere teb-ligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.


(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.


İlan için tıklayın





Geri Dön