17 / 05 / 2024

İhlas Vakfının 29. yurdu inşa ediliyor!

İhlas Vakfının 29. yurdu inşa ediliyor!

Okurken İhlas yurtlarında barınan hayırsever Erdoğan Dinçbaşın yaptıracağı bina, Bursada ikinci, Türkiye genelinde 29. tesis olacak. Odalar 3er kişilik olacak...



Erdoğan Dinçbaş Görükle Yurdunun temeli dualarla atıldı. Uludağ Üniversitesine 2 kilometre uzaklıktaki yurt, 190 metrekare alan üzerinde 7 katlı olarak inşa edilecek. Üçer kişilik özel odalarda öğrenciler kalacak. Konferans salonu ve kütüphanesi ile konforlu bir hizmet verecek olan yurt için www.erdogandincbasyurdu.com sitesinden bilgi alınabilir.

İhlas Vakfının 29. yurdunun temeli Bursanın Görükle Mahallesinde atıldı. Bursalı avukat Erdoğan Dinçbaş tarafından yaptırılan 70 öğrenci kapasiteli yurt binası yıl sonunda bitirilip, 2012 başında öğrencilerin hizmetine sunulacak. Temel atma töreninde konuşan İhlâs Vakfı Başkanı Mehmet Okyay, yurdu yaptırarak İhlâs Vakfına bağışlayacağını taahhüt eden hayırsever avukat Erdoğan Dinçbaşın ve çocuklarının da İhlas yurtlarında yetiştiğini söyledi. Okyay, büyük bir vefa örneği gösteren Dinçbaşa teşekkür etti. Yapılan yurdun Bursada ikinci, Türkiye genelinde 29. tesis olduğunu ifade eden Okyay, İhlâs Vakfı Yurtlar Birliği bünyesinde 2 bin 300 üniversite talebesinin kaldığına dikkat çekti.
Türkiye Gazetesi


Geri Dön