05 / 05 / 2024

İhracatta hedef aşıldı! Ekonomiyi canlandıracak gelişme

İhracatta hedef aşıldı! Ekonomiyi canlandıracak gelişme

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, 2022’yi hedefin üzerinde, 252 milyar dolar civarında bir ihracatla kapatacaklarını belirtti. İşte tüm detaylar...



Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), TİM Başkanı Mustafa Gültepe ve ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz’in katılımıyla 2021 Yılı İhracat Şampiyonlarını TİM İstanbul Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreni ile duyurdu. 

Törenin açılışında konuşan TİM Başkanı Mustafa Gültepe, ihracat rakamlarına ilişkin dikkat çeken sözler ifade etti. Gültepe, "2 Ocak’ta Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla tarihimizin en yüksek ihracat performansını açıklayacağız. Hizmet ihracatında da 85 milyar dolarla yine bugüne kadarki en yüksek değere ulaşacağız." ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön