20 / 05 / 2024

İKEV Esenler yurdunun temeli atıldı!

 İKEV Esenler yurdunun temeli atıldı!

İlim Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV) Genel Müdürü Yılmaz Bayat, 160 kapasiteli yurtta, yatakhane ve yemekhane dışında, spor salonu, konferans salonu ve etüt odalarının bulunduğunu belirtti...



İKEV Genel Müdürü Yılmaz Bayat yurt ile ilgili yaptığı konuşmada, “160 kapasiteli yurtta, yatakhane ve yemekhane dışında, spor salonu, konferans salonu ve etüt odalarının bulunduğunu, öğrencilere konforlu barınma imkânları yanında, ahlaki ve mesleki eğitim ile ilgili de destek verileceğini ifade etti.



Katılımcılara ve yurdu yaptıracak olan Hacı Bayram Hacıevliyagil Bey’e teşekkür eden Genel Müdür Bayat yurdun hayırlı vesile olması temennisi ile sözlerini tamamladı.


“Hayırlı hizmetler yapacak gençler yetiştireceğiz”


Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdullah Sevim de yaptığı konuşmada, önce Nedim Urhan’a sonra da Hacı Bayram Hacıevliyagil’e teşekkür ederek  kendilerini tebrik etti. “Yurdun Hacı Bayram Amcamız tarafından yapılmasını Nedim Urhan Hocamız teklif etti ve takip etti” diyen Abdullah Sevim, burada yetişecek gençlerin, okullarını zamanında ve başarılı olarak bitirmeleri, ahlaklı ve şuurlu olmaları, inancımıza ve insanlığa hayırlı hizmetler yapacak şahıslar olmaları için eğitileceklerini de ifade etti. Emeği geçen herkese teşekkür eden Abdullah Sevim, bu projeleri titizlikle ortaya koyan ve başarı ile uygulayan, ayrıca bütün heyeti motive eden Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Ziya Balcı’yı da tebrik ederek, kendisine teşekkür etti. Törenin son konuşmasını yapan Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan  ise emeği geçenlere, törene katılanlara, Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Bayram Hacıevliyagil’e teşekkür ederek, en kısa zamanda açılışını da nasip etmesi için Allah’a dua ediyoruz dedi.


Milli Gazete


Geri Dön