Kira

 İki ayrı yazılı ihtar alan kiracılara kara haber! Tahliye edilebilirsiniz!

Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda iki haklı ihtar sebebiyle tahliyenin detaylarını açıkladı. İşte o paylaşım…

Geçtiğimiz Temmuz ayında sona eren yüzde 25'lik zam sınırı sebebiyle mülk sahipleri ile kiracılar arasında sert rüzgarlar eserken, hem ev sahipleri hem de kiracıların en çok araştırdığı konulardan bir tanesi de tahliye nedenleri oldu. 

Kira kontratlarının her yıl otomatik olarak yenilenmesinin adeta elini kolunu bağladığı ev sahipleri, kiracılarını tahliye etmek isterken, hem mülk sahipleri hem de kiracı hakları ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu’ndan haklı tahliye ile ilgili çok önemli bir paylaşım geldi.

Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu resmi sosyal medya hesabı https://x.com/eyupogluisikgorhttps://x.com/eyupogluisikgor üzerinden yaptığı paylaşımda iki haklı ihtar sebebiyle tahliyenin detaylarını açıkladı. 


Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu'nun paylaşımı şu şekilde:

İKİ HAKLI İHTAR SEBEBİYLE TAHLİYE

Kiracı, kira sözleşmesi süresi içinde kira bedelini zamanında ödemez ve bu sebeple kiraya veren tarafından iki ayrı yazılı ihtar alırsa, kiraya veren kira sözleşmesi süresinin sonunda sözleşmeyi feshederek tahliye davası açabilir. 



Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu'nun paylaşımına şu yorumlar geldi:

Altın, borsa, faiz ve gümüş fiyatlarının bir yıllık değişimi! 'Fotoğrafın dışına çıkın' diyen uzman isim uyarıyor...

Emlak Konut GYO, Esenler'deki 10 arsayı 10 milyar TL'ye aldı!

Ekim kira artış oranı belli oldu! Ekim ayı kira zammı ne kadar oldu? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!