Otomobil

İkinci el araba almak isteyenler müjde! Esnek ödeme ve 400.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunuluyor!

Vakıfbank, ikinci el otomobil almak isteyen vatandaşlar için başlattığı ¨2. El Taşıt Kredisi Kampanyası¨yla müşterilerine 48 aya varan vade seçenekleriyle kredi imkanı sunuyor. İşte detaylar...El Taşıt Kredisi Kampanyası¨ ile müşterilerine yüzde 1,59 faiz oranıyla ve 48 aya varan vade seçenekleriyle 400 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor

Vakıfbank, ikinci el otomobil almak isteyen vatandaşlar için başlattığı ¨2. El Taşıt Kredisi Kampanyası¨ ile müşterilerine yüzde 1,59 faiz oranıyla ve 48 aya varan vade seçenekleriyle 400 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor.

Banka, ikinci el taşıt kredilerine ön rehin teminatı getirerek araç alım satımını, hem satıcı hem de alıcı için çok daha güvenli ve kolay hale getirmeyi amaçlıyor.

Peki kampanyada alıcılara hangi ödeme imkanları sunuluyor?

Vakıfbank’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, müşterilere esnek ödeme seçeneği sunulduğu ifade edildi. Buna göre, kredi ödemeleri şu taksit ödemeleriyle yapılabilecek:

İkinci el taşıt kredisi kampanyasına nasıl başvurulur?

İkinci el taşıt kredisi kampanyasına başvurular gass.vakifbank.com.tr ve VakıfBank Mobil üzerinden yapılıyor. Bu krediyle, satış işleminden önce satıcının araç satış bedeli garanti altına alınıyor. Alıcının da taşıt kredisi kullanabildiği bu yeni sistemde, satış tutarı VakıfBank güvencesiyle tescil işleminden sonra satıcının hesabına aktarılıyor.

Vakıfbank’tan yapılan açıklamaya göre kredi tutarı, satın alınacak aracın kasko değeri üzerinden hesaplanacak. Kredi tutarı ve kredi vadesine ilişkin detaylar şu şekilde:

KREDİ TUTARI

KREDİNİN AZAMİ VADESİ

Hyundai'den büyük fırsat! Şimdi al 6 ay sonra öde kampanyası! İşte Hyundai SANTA Fe Hibrit fiyat listesi 28 Haziran 2022

Araba almak isteyenlere fırsat! Ford Transit Courier'de büyük kampanya başladı! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi

BMW 5 Serisi fiyatları kaç lira oldu? BMW 5 serisine zam geldi mi? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...