29 / 04 / 2024

İkon Selectum Sasalı ay sonunda satışta! Yeni proje! 

İkon Selectum Sasalı ay sonunda satışta! Yeni proje! 

Firma: Özemeksan İnşaat

Proje: İkon Selectum Sasalı

İkon Selectum Sasalı projesinde konut satışları bu ayın sonunda başlıyor. Peki İkon Selectum Sasalı projesi nerede? Projede hangi tip konutlar var? İşte İkon Selectum Sasalı ile ilgili ayrıntılar...



İkon Selectum Sasalı projesi,  İzmir  Çiğli'de Sasalı bölgesinde, Özemeksan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İkon Selectum Sasalı projesi şu anda ön talep topluyor. Proje konut satışlarının bu ayın sonunda başlaması planlanıyor. 

86 dönüm büyüklüğe sahip arazide konumlanan proje, Çakabey Koleji'nin karşısında, villalar bölgesinde yükseliyor.

İkon Selectum Sasalı ay sonunda satışta! Yeni proje! 

İkon Selectum Sasalı projesinde toplam 78 adet villa yer alıyor. Villalar müstakil olarak tasarlandı. Projede yer alan villalar, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

15 dönüm sosyal donatı alanınına da yer verilen projede, yürüyüş yolu, tenis kortu, basketbol sahası, yarı olimpik ortak yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Projede yer alan vilların tümünün kendine özel kapalı otoparkı, bahçesi ve yüzme havuzu yer alıyor. 

İkon Selectum Sasalı projesinde yer alan villaların metrekareleri ve fiyatları henüz açıklanmadı. Söz konusu detaylar, proje satışa sunulduktan sonra belli olacak.

Özemeksan İnşaat, İkon Tower, İkon Cadde, İkon Live ve Şehrin Evleri 2. eTap projelerinde konut satışlarını sürdürüyor. Şirket, İkon Loft, İkon Megaron, İkon Elit Plus, Şehrin Evleri ve Forum villaları projelerini hayata geçirdi.

Web: https://ikonselectum.com/

Tel: 0 506 131 36 36

Çiftçi Twins satışa çıktı! Yeni proje!

Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

 


projeye sor



Geri Dön