Altın & Dolar

İktisatçı Mahfi Eğilmez: Sonbahara kadar dolar kuru artmadan kalır mı?

Döviz kurundaki yatay seyir, “yükseliş ne zaman başlar” sorusunu akıllara getiriyor. İktisatçı Mahfi Eğilmez, “Sonbahara kadar dolar kuru artmadan kalır mı?” sorusuna cevaplarken, vatandaştan da yorumlar geldi.

Geçtiğimiz Nisan ayında 32,568  TL ile rekor kıran dolarda, uzun süredir yatay seyir devam ediyor. Bugün 32,191 Türk  Lirası’ndan işlem gören doların yönü vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Yüksek  mevduat faizleri vatandaşın ilgisini çekerken, herkes doların artıp artmayacağını araştırıyor.  Peki doların yönü ne olacak? Yükselecek mi yoksa düşüş mü başlayacak?

İktisatçı, akademisyen ve yazar Dr. Mahfi Eğilmez  https://x.com/mahfiegilmez X hesabından yaptığı paylaşımda kendisine "Sonbahara kadar kur artmadan kalır mı" sorusunun sorulduğunu belirterek, konuyla ilgili düşüncelerini açıkladı:

Mahfi Eğilmez, “Bilmiyorum ama her an köşeden ters yöne girmiş bir kamyon karşınıza çıkacakmış gibi tetikte olmak zorundasınız burada. Biliyorum böyle yaşamak çok yorucu bir şey ama gerçek bu” dedi.

İŞTE O PAYLAŞIM VE GELEN YORUMLAR 

KAMYON ÜZERİMİZDEN ÇOKTAN GEÇMİŞ!

 

 

Motorine zam, LPG'ye indirim! Akaryakıt fiyatları resmen değişti!

Yaptığı tahminler bir bir çıkan İslam Memiş şimdi de altının geleceği rakamı açıkladı! Bakın gram altın ne kadar olacak!

Mehmet Şimşek, kiraya yüzde 25 zam sınırının kalkacağını açıkladı! Uygulayan var mıydı?