29 / 06 / 2024

Yaptığı tahminler bir bir çıkan İslam Memiş şimdi de altının geleceği rakamı açıkladı! Bakın gram altın ne kadar olacak!

Yaptığı tahminler bir bir çıkan İslam Memiş şimdi de altının geleceği rakamı açıkladı! Bakın gram altın ne kadar olacak!

Her tahmini tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş altının geleceği rakamı açıkladı. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarında yeni haftanın ilk işlem gününde altında yaşanan gerileme dikkat çekerken, pek çok kişi de altının geleceği rakamı merak ediyor.

Yeniçağ'da yer alan habere göre 2 hafta önce İran’daki helikopter kazasından sonra jeopolitik risk algısıyla birlikte ons altın 2450 dolara kadar çıkmıştı. Yaşanan olaydan sonra başlayan düşüş trendi ile birlikte ons altında zirveden düşüş, bu hafta başında yüzde 5,30 seviyelerini buldu. Benzer bir biçimde gram altın da 2 bin 536 Türk Lirası ile rekor seviyeye çıkmıştı. Gram altında da gerileme yüzde 5,15’ seviyelerine ulaştı.

Yaptığı tahminler bir bir çıkan İslam Memiş şimdi de altının geleceği rakamı açıkladı! Bakın gram altın ne kadar olacak!

ALTINDA BU SEVİYELERE DİKKAT

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre küresel piyasalarda ons altın fiyatı 9 Mayıs tarihinden sonraki işlemlerde ilk kez 2 bin 320 dolar seviyesini görerek son 3 haftanın en düşük seviyelerini gördü.

Ons altında 5 ve 22 günlük ortalamalar baz alındığı zaman da 2 bin 338 ve 2 bin 352 dolar görülüyor. Mevcut fiyatlar, her iki ortalamanın da altında seyretmeyi sürdürüyor. 2 bin 300 ara direnç seviyesinin üzerine çıkılmadıkça, ons altında 2300 dolara varabilecek gerilemelerin yaşanabileceği belirtiliyor.

Yatırımcıların ağzından çıkacak her kelimeyi merakla beklediği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için haziran ayı tahminlerini açıkladı.

BU HAFTA TOPARLANMA BEKLENİYOR

Ons altının 2 bin 343 dolar seviyesinde seyrettiğini kaydeden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “2 bin 380 ve 2 bin 280 dolar aralıklarındaki beklentimi ifade etmiştim. Bu haftaki yol haritamız toparlanacağına dair. Bant aralığımız aynı, beklentilerimizde bir değişiklik yok. Ons altında önümüzdeki haftalarda direnç seviyelerindeki toparlanma bittikten sonra düşüş yönlü hareketleri takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yaptığı tahminler bir bir çıkan İslam Memiş şimdi de altının geleceği rakamı açıkladı! Bakın gram altın ne kadar olacak!

“ELİNDEKİ TL’Yİ ALTIN ALMAK İÇİN DOLARDA BEKLETENLER ŞANSLI”

Elindeki TL'yi altın almak için dolarda bekletenlerin şanslı olduğunu dile getiren Finans Analisti İslam Memiş, önümüzdeki haftalarda 2 bin 300 ya da altına sarkmalarda altın dolar paritesi üzerinden gerçekleştirmiş oldukları işlemlerde daha kazançlı çıkacaklarını ifade ettiğini, daha önce de bu sene iki defa dolar pozisyonu aldıklarını, bayramdan önce de bu pozisyonun yapıldığını dile getirdi.


“3 BİN 500 LİRA SEVİYESİNİ HEDEF ALAN BİR YÜKSELİŞ GÖRECEĞİZ”

Gram altın yatırımcısının ons altını takip etmesi gerektiğini de dile getiren İslam Memiş, dolar stabil olduğu için ons altındaki hareketliliğin gram altını gerilettiğini, 2 bin 400 liranın güçlü bir destek seviyesi olduğunu, kademeli alım için fırsat geldiğini, bu seviyeleri bir alım fırsatı şeklinde değerlendirmekte yarar olduğunu, haziran ayının ortası, son haftası ve Temmuz'un ilk haftasında altın fiyatlarında yükseliş yönlü hareketler göreceğimizi, 3 bin 500 Türk LİRASI seviyesini hedef alan bir yükseliş göreceğimizi kaydetti.

 

Ev sahiplerini ve kiracıları yakından ilgilendiriyor! Tahliye taahhüdünde buna dikkat!

Kızılcahamam kulislerinde konuşulanlar ortaya çıktı! Emekliye ek zam var mı, asgari ücret artacak mı? 

2024'ün 5 ayındaki konkordato sayısı geçen yılı yakaladı: İnşaat 2'nci sırada! 


Geri Dön