05 / 05 / 2024

İl Afet Müdürlüğü Komuta Merkezi'nin inşatı başladı

İl Afet Müdürlüğü Komuta Merkezi'nin inşatı başladı

İSMEP Projesi kapsamında ihalesi yapılan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Komuta Kontrol Merkezi'nin Hasdal mevkiinde inşaatı başladı



İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda, İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından, İSMEP Projesi kapsamında ihalesi yapılan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Komuta Kontrol Merkezi'nin Hasdal mevkiinde inşaatı başladı.

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda, İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından, İSMEP Projesi kapsamında ihalesi yapılan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Komuta Kontrol Merkezi'nin Hasdal mevkiindeinşaatı başladı.
 
10.000 m²'lik alanın üzerinde 7.400m² inşaat alanı olarak projelendirilen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Komuta Kontrol Merkezi son teknoloji ile donatılacaktır.
 
Afet ve Acil Durumlarda Kesintisiz Çalışma
 
Hasdal Mevkii'nde inşaatına başlanan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Komuta Kontrol Binası hizmete girdiğinde, Valilik Makamının bitişiğindeki mevcut İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Asya Yakasında yapılması planlanan bina birbirlerini teknolojik olarak yedekleyeceğinden, hizmet kesintisiz sürdürülecektir.
 
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, doğal afetlerle mücadele çalışmalarında; afetleri önleme, hazırlık, acil müdahale ve iyileştirme aşamalarında büyük önem taşıyor.


Geri Dön