01 / 05 / 2024

İl Özel İdaresi yeni hastanenin çevresinde asfalt çalışması başlattı!

İl Özel İdaresi yeni hastanenin çevresinde asfalt çalışması başlattı!

İl Özel İdaresi (İÖD) ekipleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile yapılan protokol doğrultusunda hizmete açılacak olan prefabrik hastane çevresinin asfalt yapılması için çalışma başlattı.



İl Özel İdaresi ekipleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile yapılan protokol doğrultusunda hizmete açılacak olan prefabrik hastane çevresinin asfalt yapılması için çalışma başlattı. 


Bu kapsamda ekiplerin çalışmalarını denetleyen İl.Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Özel İdaresi tarafından yapılan arıtma tesisi yolundaki asfaltı da inceledi. 


Aynı gün mevsimlik tarım işçilerinin Acar Köyü Barınma Merkezi'ndeki alanda sorunlarını dinleyen Genel Sekreter Bolat, merkezdeki vatandaşların özellikle ilave konteyner, yol ve tozla ilgili sıkıntılarının giderilmesi için Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü H.Veli Önal'a çalışma başlatması için talimat verdi. Bir adet konteyner sahaya taşındı ve yolun, meydanın mıcırla kaplanması sağlandı. Çadırların kalkmasından sonrada bölgede geniş kapsamlı çalışma yürütüleceği bildirildi


Adana İlk Haber 


Geri Dön