21 / 05 / 2024

prefabrik hastane için asfalt çalışmaları

prefabrik hastane için asfalt çalışmaları

İl Özel İdaresi (İÖD) ekipleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile yapılan protokol doğrultusunda hizmete açılacak olan prefabrik hastane çevresinin asfalt yapılması için çalışma başlattı.

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Osmaniye'de afetzede esnaflar için yapılan iş yerlerinin teslimleri başladı!

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde işletmeleri yıkılan ya da hasar gören esnaf için planlanan 95 prefabrik iş yerinden tamamlanmış olan 65 tanesinin teslimlerine başlandı.

1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 241 bin TL'den..

Prefabrik ev almak isteyenlere güzel haber geldi. 1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için büyük fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 295 bin TL'den başlıyor... İşte detaylar...

Devletten prefabrik ev desteği detayları!

Eylül ayında duyurulan özel prefabrik ev fırsatlarıyla, devletin sunduğu desteklerle uygun fiyatlarla ev sahibi olma şansını yakalayabilir ve birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. İşte güncel prefabrik evler için devletin sağladığı desteklerle ilgili ayrıntılar haberin devamında...

75 metrekare prefabrik evde kampanya! İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

Prefabrik evlerin özellikleri ve fiyatları şu sıralarda gündemde yer alıyor. Bu konut tipi ile ilgilenen kişiler fiyat araştırmasına devam ediyor. İşte prefabrik evler için yapılan kampanyalar!

Prefabrik evde sürekli yaşanır mı? Prefabrik evler neden ucuz? Prefabrik ev için izin gerekir mi?

Prefabrik evler, son dönemde ilgi yoğun. Yaşanan depremden sonra prefabrik yapıların özellikleri vatandaşların gündemini oluşturmaya başladı. Yardım için bu yapılara yönelenler de var, kendisi için prefabrik ev yaptırmak isteyen de. İşte detaylar!

Prefabrik evler için ruhsat ve izin gerekli mi? Ruhsata ihtiyaç olmayan yapılar hangileri?

Prefabrik evler Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden sonra yoğun ilgi görmeye başladı. Pek çok kişi prefabrik ev için izin ya da ruhsat gerekip gerekmediğini merak ediyor.

Prefabrik konut bağışı için hükümete çok önemli çağrı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili vuran depremin ardından tüm Türkiye yardım seferberliği başlatırken, bölgede okul, konut sağlık hizmet tesisi gibi amaçlar içinde kullanılmak amacıyla inşa edilecek prefabrik yapılar için KDV’nin yüzde 1’e indirilmesi talep edildi.

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı için nereye başvurulur?

Prefabrik ev yaptırmak isteyip ancak durumu olmayan kişiler, prefabrik ev desteği için belli başlı sorular sormaktadır. İşte o detaylar!

Prefabrik ev için kredi var mı?

Prefabrik ev için kredi var mı, Prefabrik ev kredisi ne kadar? şeklindeki sorular yanıtlarını arıyor. İşte merak edilen yanıtlar!

Bir günde ev sahibi olmak isteyenler için en uygun prefabrik evler! İşte, 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ev almak isteyen herkes için alabileceğiniz en uygun fiyatlı ev seçeneği olan prefabriklerde uygun fiyatlar sizi bekliyor. Ebat olarak 1+1, 2+1, iki katlı, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerin 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

prefabrik hastane için asfalt çalışmaları Haberi

prefabrik hastane için asfalt çalışmaları

İl Özel İdaresi ekipleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile yapılan protokol doğrultusunda hizmete açılacak olan prefabrik hastane çevresinin asfalt yapılması için çalışma başlattı. 


Bu kapsamda ekiplerin çalışmalarını denetleyen İl.Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Özel İdaresi tarafından yapılan arıtma tesisi yolundaki asfaltı da inceledi. 


Aynı gün mevsimlik tarım işçilerinin Acar Köyü Barınma Merkezi'ndeki alanda sorunlarını dinleyen Genel Sekreter Bolat, merkezdeki vatandaşların özellikle ilave konteyner, yol ve tozla ilgili sıkıntılarının giderilmesi için Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü H.Veli Önal'a çalışma başlatması için talimat verdi. Bir adet konteyner sahaya taşındı ve yolun, meydanın mıcırla kaplanması sağlandı. Çadırların kalkmasından sonrada bölgede geniş kapsamlı çalışma yürütüleceği bildirildi


Adana İlk...