30 / 04 / 2024

İlan ettiği tarihte çıkmadı! Poco 50 ne zaman çıkacak?

İlan ettiği tarihte çıkmadı! Poco 50 ne zaman çıkacak?

Ekonomik olmaıyla meşhur Poco son modeli olan poco 50'yi ne zaman çıkaracak merak ediliyor. Düşük maliyetli bu telefona sahip olmak isteyenler haberimizin detayına bakabilir.  Peki Poco 50 ne zaman piyasaya çıkacak? İşte detaylar 



 

Bu marka, Xiaomi tarafından 2018 yılında kurulmuş ve ilk olarak Poco F1 modeli ile piyasaya sürülmüştür. Poco, akıllı telefonlarını düşük maliyetli fiyatlarla  satmayı hedefleyen bir markadır. Bu nedenle, Poco marka telefonları genellikle orta seviye ve üst seviye arasında bir fiyat aralığında satılmaktadır. Ayrıca, Poco marka telefonları genellikle iyi performans, çeşitli özellikler ve yüksek kalite sunan ürünlerdirPoco C50, Xiaomi tarafından üretilen bir akıllı telefondur. Bu telefon, orta seviye bir akıllı telefon olup, özellikleri arasında 6.67 inç büyüklüğünde bir ekran, Qualcomm Snapdragon 662 işlemci, 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı gibi özellikler bulunmaktadır.  Ayrıca, Poco C50, 48 MP ana kamera, 2 MP derinlik sensörü ve 2 MP makro sensörü gibi çeşitli kamera özelliklerine de sahiptir. Bu telefon, Android 11 işletim  sistemi üzerine kurulu olarak satılmaktadır ve çeşitli güncellemelerle desteklenmektedir.

Donanimhaber'de çıkan habere göre, Poco Hindistan geçtiğimiz ay Poco C50'yi Kasım ayının son haftasına hazırlayıp, yaptığı duyurularda Poco'yu piyasaya süreceğini duyurmuştu, fakat bazı nedenlerden dolayı bu gerçekleşmedi. Firma yetkililerinden alınana habere göre, akıllı telefonun 3 Ocak'ta çıkış yapacağına dair bilgiler var.

 İlan ettiği tarihte çıkmadı! Poco 50 ne zaman çıkacak?


Apple strateji değiştiriyor: iPhone 15 Plus daha ucuz olabilir

11 sa. önce eklendi Poco markası daha önce C50'nin şık dizaynı, gösterişli kamera performansı, sürükleyici multimedya deneyimi ve uzun pil ömrü sunan bütçe dostu bir model olacağını açıklamıştı. Hatta cihazın Redmi A1+'ın yeniden isimlendirilmiş versiyonu olacağı bile söylendi. Peki Poco 50 ne zaman piyasaya çıkacak? İşte detaylar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön