29 / 04 / 2024

İlave tediye ödemeleri peş peşe açıklandı… Tediyeler hangi tarihte yatacak?

İlave tediye ödemeleri peş peşe açıklandı… Tediyeler hangi tarihte yatacak?

Kamu işçilerine yönelik olan tediye ödemelerinin yatırılacağı tarih belli oldu.  İlave tediyeler hangi tarihte yatırılacak? İşte detaylar…



Cumhurbaşkanlığının kararı doğrultusunda  kamu emeklilerinin yararlandığı tediye (ikramiye) ödemeleri, 6772 sayılı kanuna göre ödeniyor. İlk kısmı 27 Ocak 2023 tarihinde ödenirken, ilave tediyelerin hangi tarihte hesaplara yatacağı da netliğe kavuştu.

Duyurusu 6 Ocak 2023 tarihli Resmi Gazete'de yapılan tediye ödemelerinin hangi tarihte yatırılacağı merak ediliyor.  Her yıl kamu işçilerine yönelik yapılan bir ödeme türü olan tediyeler 52 gün bazında ödenirken, yılın ikinci bölümünde de ilave tediye ödemesi yapılıyor.

 İlave tediye ödemeleri peş peşe açıklandı… Tediyeler hangi tarihte yatacak?

İlave tediye ödemesi ise 26 günlük tutar olarak yatırılıyor.Maden işçilerinin tediyeleri ise 22 Aralık 2023'te tek seferde ödenecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön