30 / 04 / 2024

İlbeyli İnovasyon İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İlbeyli İnovasyon İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Doğan İlbeyli tarafından kuruldu.



İlbeyli İnovasyon İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Doğan İlbeyli tarafından kuruldu.

İlbeyli İnovasyon İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan tüm inşaat ve eklentileri ile mekanik tesisat işlerinin onarım ihalelerine katılmak ve teklif vermek. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. Parselasyon planlarının yapımı. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. Pamuklu, ve sentetik kumaştan her türlü kadın, erkek, çocuk iç çamaşırları, gecelik, çorap, pijama imalatı, dokuma ve dokuma ürünleri ihracatı ve ithalatını yapmak.E-ticaret siteleri kurarak internet üzerinden gıda, tekstil, kozmetik, kırtasiye, egitici kitaplar, dayanıklı tüketim malları, kimyevi maddeler, insaat malzemeleri, otomotiv yedek parçaları, elektrik malzemeleri ve kanunlarla yasaklanmamıs diger mamul, hammaddelerin satısı. Konusuyla ilgili her türlü ithalat ve ihracat.


Geri Dön