03 / 05 / 2024

Ilgaz Kayak Tesisleri'ne yılbaşı ilgisi!

Ilgaz Kayak Tesisleri'ne yılbaşı ilgisi!

Türkiye'nin önemli kış merkezlerinden Ilgaz Dağı'nın Çankırı bölümündeki oteller, yılbaşı öncesi rezervasyonlarla büyük oranda doldu. Ilgaz Dağı'nın Kastamonu ve Çankırı bölümündeki tesisler yılbaşında çok sayıda ziyaretçi ağırlayacak...



İstanbul'a hava yoluyla 1,5, Ankara'ya ise karayolu ile 2 saat mesafede olan Ilgaz Dağı'nın Kastamonu ve Çankırı bölümündeki tesisler yılbaşında çok sayıda ziyaretçi ağırlayacak.


Yaklaşık 15 gün önce açılan kayak sezonunun ardından yılbaşı için özel programların hazırlandığı otellerde doluluk oranı rezervasyonlarla yüzde 100'e yaklaştı.


Doruk mevkisindeki otelin müdürü Kadir Kuşçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı için rezervasyonların turizmcileri mutlu ettiğini söyledi.


Sezondan çok umutlu olduklarını belirten Kuşçu, "Yılbaşı tatili için birçok insan bölgenin en önemli kayak merkezlerinden biri Ilgaz'ı tercih ediyor. Doluluk oranlarımız oldukça iyi. Rezervasyonların birkaç günlük yapılması da sevindirici. Müşterilerimiz yılbaşı için genelde en az 3 günlük  rezervasyonlar yaptırdı" diye konuştu.


Kuşçu, kayak pistlerinin açıldığını, kar kalınlığının yaklaşık 45 santim olduğunu sözlerine ekledi. 


AA


Geri Dön