10 / 05 / 2024

İlhami Özşahin Kimdir?

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..



 İlhami Özşahin Kimdir?

Özşahin, Daire Başkanlığı süresi içerisinde Yük Tevzi Daire Başkanlığı görevine ek olarak bir müddet Çevre Dairesi Başkanlığı ile Fen Tetkik ve Verimlilik Dairesi Başkanlıklarını da beraber yürütmüştür. İlhami Özşahin, TEİAŞ Genel Müdürlüğü döneminde bir müddet EÜAŞ Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü’ne de vekâlet etmiştir. 

Görev yaptığı bu süre zarfında TEDAŞ Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’ne ait Kara Elmas Elektrik Dağıtım Şirketi, ELTEM-TEK, Kamu İşletmeleri Birliği, Kamu İş Verenler Sendikası Yönetim Kurulu Üyeliği ile Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi üyeliği görevlerini yerine getirmiştir. 

İlhami Özşahin, görevlendirildiği bu işler içerisinde Enerji Planlaması ile ilgili olarak Japonya’da, Enerji Yönetimi konularında ise İngiltere ve ABD’de eğitimler almış olup çok sayıda uluslar arası toplantı ve konferanslarda da bulunmuştur. İlhami Özşahin, 2010 yılından itibaren serbest müşavir olarak çalışmakta olup ayrıca 13.04.2012 tarihinden beri PETKİM Yönetim Kurulu üyeliğini yerine getirmektedir. 

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Erdal Kılıç Kimdir?

Fevzi Bozer Kimdir?


Geri Dön