01 / 05 / 2024

İlhan Mürsel kimdir?

İlhan Mürsel kimdir?

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı İlhan Mürsel kimdir? İlhan Mürsel, Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. ile hangi işlere imza attı?



İlhan Mürsel kimdir?

İlhan Mürsel, Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı. Temel perspektiflerinin insana ve doğaya duyarlı, etik kurallara uygun iş yapan, bölge halklarının refahını ve gelişimini önemseyen bir firma olarak sürekli gelişim ve büyüme göstermek olduğu belirten İlhan Mürsel, Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. ile Türkiye, Kazakistan ve Rusya’da hayata geçirdikleri projelerle yerel kaynakları geliştirme yolunda önemli adımlar attı. 


Tavros Group

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. , kendi ülkelerinde yatırımcı - işadamı kimlikleriyle uzun yıllardır iş hayatının içinde bulunan Tarık Celaloğulları ve Rostislav Gurevich’in; bölgesel düzeyde gelişen yeni iş olanaklarını değerlendirme ve yüksek kaliteli, özgün konseptli otelcilik yatırımları oluşturmayı hedefleyerek kurdukları uluslararası nitelikte bir otelcilik - yatırım şirketidir. 


2009 yılında kurulan Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş., ilk günden itibaren birbiri ardına önemli projelere imza atarak başarılı bir büyüme grafiği çizmektedir.


Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş., İstanbul’a uluslararası düzeyde ve adına yakışır yeni bir otel kazandırmak üzere dünyanın en önemli otel zincirlerinden Hyatt Otelleri ile bir anlaşma imzalamıştır. Şu anda inşaatı süren otel 2014 yılında hizmete açılacaktır.


Türkiye’nin köklü turizm markalarından Dedeman Oteller zinciriyle imzalanan “10 Yılda 10 Otel” projesi Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş.,’ın uzun vadeli, stratejik çalışma perspektifini gösteren en önemli örnektir. Projenin ilk ürünü olan “Tavros Dedeman Park Denizli” oteli tamamlanmış, “Tavros Dedeman Park Oskemen”in inşaatı sürerken, “Tavros Dedeman Park Samsun” ise ön hazırlık sürecindedir.


Türkiye; Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya’yı birbirine bağlayan coğrafi konumuyla yabancı yatırımcılar için önemli fırsatlar sunan bir ülke konumundadır. Söz konusu fırsatlar sadece dinamik iç piyasalarda değil bölge genelinde de mevcuttur. Türkiye dışında civar ülkelerde de yatırımlar yapan Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş., komşu coğrafyaların birlikte kalkınmalarının önemine inanmaktadır. Ortak yatırımlarını bölge halklarının refahının gelişmesine, karşılıklı ticaret ve iş yapma kapasitelerinin artırılmasına adayan şirketimiz, yerel imkanların gelişmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duymaktadır.


Tüm yatırımlarında geri dönüşüm, çevreye ve insana saygı ilkelerini uygulamaya özen gösteren, etik kurallar çerçevesinde iş yapan, sürdürülebilir gelişmeye inanan Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş., kaliteli yatırımlarla büyümeye devam edecektir.


Tavros Group projeleri:

Tavros Dedeman Park Denizli - Nisan 2012

Tavros Dedeman Oskemen - Eylül 2013

Tavros Hyatt Regecy İstanbul Ataköy - Aralık 2013

Tavros Dedeman Park Samsun - Aralık 2013

Tavros Hyatt Regency Almaty - 2014

Tavros Krasnodar Oteli - 2015


Geri Dön