22 / 05 / 2024

Tavros Group İcra Kurulu Başkanı İlhan Mürsel

Tavros Group İcra Kurulu Başkanı İlhan Mürsel

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı İlhan Mürsel kimdir? İlhan Mürsel, Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. ile hangi işlere imza attı?

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Mar Yapı-Wanda Group'un oteli Eylül 2018’de bitecek!

Röportaj veren Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert R. Varon, Mar Yapı-Wanda Group iş birliğini, projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

beIN Media Group, Digitürk'ü satın alıyor!

Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, “beIN Media Group ile anlaşmaya varıldı. Katarlı şirket Digiturk’ün yüzde 100’ünü alıyor“ dedi.

Özlem Önal Miami'de 40 milyon dolar'a bina aldı!

Özlem Önal; yakın arkadaşı olan Süzer Group İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, Gürcü emlak devi Alex Tapir ve finans şirketi ASRR Capital ile birlikte Miami'de bir bina almış.

Murat Tarman kimdir?

Tarman Group İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman kimdir? Murat Tarman nereden mezun? Murat Tarman, Tarman Group şirketlerinde hangi görevlerdedir? İşte TÜSİAD üyesi Murat Tarman biyografisi, özgeçmişi...

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım Anonim Şirketi Ataköy Şubesi açıldı!

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım Anonim Şirketi Ataköy Şubesi, İlhan Mürsel Şube Müdürlüğü'nde 50 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 4 Haziran 2014 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

Dedeman Oskemen Tavros Oteli açıldı!

Dedeman Oskemen Tavros Oteli'nin açılışı Oskemen Valisi Kasımjanov Temirbek, Tavros Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Celaloğulları, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rostislav Gurevich, İcra Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya katılımıyla gerçekleşti...

Batuhan Batu: İnşaata kısa ve orta vadede talep düşüklüğü riski yaşanmayacak!

Batu Group İcra Kurulu Başkanı Batuhan Batu, Türkiye'de inşaat sektörünün kat edeceği daha çok mesafe olduğunu ifade ederek, "Sektörün önü açık. Kısa ve ortada vadede bir talep düşüklüğü riski yaşanmayacak." dedi...

İlhan Mürsel kimdir?

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı İlhan Mürsel kimdir? İlhan Mürsel, Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. ile hangi işlere imza attı?

Tavros Residence Ataköy'de yükseliyor! Metrekaresi 10 bin Euro!

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa edilen ve Tavros Group tarafından konumlandırılan Tavros Residence projesi Rezidans konsepti ile hayata geçiriliyor. Projede metrekare fiyatı 10 bin Euro'dan başlıyor...

İstanbul Ataköy Hyatt Hotels 2014 yılı içinde hizmete açılıyor!

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş.'nin Türkiye'deki en büyük yatırımı olan Hyatt Hotels İstanbul Ataköy sahil şeridinde inşa ediliyor. Hyatt Hotel'sin 2014 yılı içinde açılması planlanıyor..

Mahmut Bayraktar kimdir?

By Group İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar kimdir? Mahmut Bayraktar, By Gayrimenkul'ü kiminle ne zaman kurdu? Mahmut Bayraktar 2013 yılı inşaat sektörü hakkında neler düşünüyor?

Antalya'da City Group Residence'de 250 bin TL'ye icradan satılık daire!

Antalya 8. İcra Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı Hurma Mahallesi'ndeki City Group Residence'de bulunan daireyi 250 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 04 Haziran 2012 Pazartesi günü 14:10-14:20 saatleri arasında gerçekleştirilecek

Tavros Group İcra Kurulu Başkanı İlhan Mürsel Haberi

Tavros Group İcra Kurulu Başkanı İlhan Mürsel

İlhan Mürsel kimdir?

İlhan Mürsel, Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı. Temel perspektiflerinin insana ve doğaya duyarlı, etik kurallara uygun iş yapan, bölge halklarının refahını ve gelişimini önemseyen bir firma olarak sürekli gelişim ve büyüme göstermek olduğu belirten İlhan Mürsel, Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. ile Türkiye, Kazakistan ve Rusya’da hayata geçirdikleri projelerle yerel kaynakları geliştirme yolunda önemli adımlar attı. 


Tavros Group

Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş. , kendi ülkelerinde yatırımcı - işadamı kimlikleriyle uzun yıllardır iş hayatının içinde bulunan Tarık Celaloğulları ve Rostislav Gurevich’in; bölgesel düzeyde gelişen yeni iş olanaklarını değerlendirme ve yüksek kaliteli, özgün konseptli otelcilik yatırımları oluşturmayı hedefleyerek kurdukları uluslararası nitelikte bir otelcilik - yatırım şirketidir. 


2009 yılında kurulan Tavros Group Otelcilik ve Yatırım A.Ş.,...