29 / 04 / 2024

İlk yerli otomobil satışa çıktı! Fiyatını duyanlar buz kesti! TOGG’u beklerken o geldi...

İlk yerli otomobil satışa çıktı! Fiyatını duyanlar buz kesti! TOGG’u beklerken o geldi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli otomobil Togg'un 2023'ün ilk çeyreğinde yollarda olacağını açıklamasının ardından vatandaşlar TOGG'un satışa sunulmasını beklerken yerli elektrikli araç RKS A1'in sağladığı avantajlarla dikkatleri üstüne topladı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki günlerde Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un 2023'ün ilk çeyreğinde piyasadaki yerini alacağını açıklamış ve ön satışın da şubat ayında başlayacağını duyurmuştu. Erdoğan'ın bu açıklamaları sonrasında vatandaşlar TOGG'un satışının başlamasını beklerken yerli elektrikli otomobil RKS A1'in sağladığı avantaj dikkat çekti.

Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli otomobili Togg'un 2023'ün ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceğini açıklamasından sonra RKS A1, 160 bin TL'den satışa sunuldu. Ami ve Twizzy tarzı 3 kişilik kapasiteli sahip araç minimal özelliği ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Ami'nin sıfır aracını bulmak bir hayli zorlaşırken sıfıra yakın bir aracı ise 250 bin TL'den alıcı buluyor.

Yerli otomobil TOGG’a alternatif olacak RKS A1, 160 bin TL'den satışa sunuldu. Herkes TOGG'u beklerken, Yerli ve elektrikli araç RKS A1'in fiyatıyla dikkatleri üstüne çekti. İki farklı tarzı ile üç kişilik bir kapasiteye sahip olan araç, minimal özelliği ve şık tasarımıyla adından söz ettiriyor.

Ami'nin sıfır aracını bulmak bir hayli zorlaşırken sıfıra yakın bir aracı ise 250 bin TL'den başlıyor.

Peki, yerli otomobil RKS A1’in kaç km hıza ulaşabilecek? İşte detaylar


Geri Dön