27 / 04 / 2024

İlkbahar Rezidans Sur Yapı ödeme planı!

 İlkbahar Rezidans Sur Yapı ödeme planı!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

İlkbahar Rezidans Sur Yapı ödeme planına göre dairelerde lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeline sahip.



İlkbahar Rezidans  Sur Yapı  projesi iki etaptan oluşuyor. İlk etabında 5 blokta 304 konut yer alırken ikinci etabında ise 200 konut bulunacak olan proje toplam 57 bin 668 metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.


İlkbahar Rezidans Sur Yapı projesi Sarıyer-Maslak-Levent-Beşiktaş hattı ile 3. Havalimanı'nın bağlantı güzargahlarına entegre ulaşım sağlayabilecek. Projedeki dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor.


İlkbahar Rezidans Sur Yapı projesinde kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri bulunuyor. Proje Kuzey Ormanları'na, TEM Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakın yerde yer alıyor.


İlkbahar Rezidans Sur Yapı projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde farklı seçeneklerle tasarlandı. Projede uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları bulunuyor.


İlkbahar Rezidans Sur Yapı ödeme planı kapsamında dairelerde lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 185 bin TL ile 860 bin TL arasında değişiyor. 


İlkbahar Rezidans Sur Yapı iletişim

Web: www.suryapi.com.tr

Tel: 0216 422 65 14

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön