28 / 04 / 2024

İlkbahar Sultanbeyli daire fiyatları!

İlkbahar Sultanbeyli daire fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

İlkbahar Sultanbeyli daire fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 304 adet daireden oluşan projede peşinde yüzde 10, lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor.



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği İlkbahar Evleri İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde hayata geçiriliyor. 


İlkbahar Sultanbeyli daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısmın yüzde 50'si 48 ay vade farksız taksit şeklinde, yüzde 25'i ise teslimde ödeniyor. 


Sur Yapı imzası ile inşa edilen İlkbahar Konutları'nın büyüklükleri minimum 51 metrekare, maksimum 293 metrekare olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden projenin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Sultanbeyli İlkbahar'da uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, dinlenme alanları gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


İlkbahar Sultanbeyli daire fiyatları 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredili veya peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunan projede yüzde 7 lansman indirimi de yapılıyor. 


İlkbahar satış ofisi iletişim

Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön