18 / 05 / 2024

İlkon emlakçılıkta internet desteği sağlıyor!

İlkon emlakçılıkta internet desteği sağlıyor!

Birçok sektör gibi emlak sektörü de kendisini internetin kollarına bıraktı. Online emlakçılık sisteminin çıkış noktasını oluşturan bu teslimiyet ile artık emlakçılar zamanlarını daha rahat programlıyorlar



Birçok sektör gibi emlak sektörü de kendisini internetin kollarına bıraktı. Online emlakçılık sisteminin çıkış noktasını oluşturan bu teslimiyet ile artık emlakçılar zamanlarını daha rahat programlıyorlar.

Ancak herkes teknolojinin gelişme hızına aynı ölçüde ayak uyduramıyor. Daha önce hiç bilgisayar kullanmamış ya da bilgisayarla yeni tanışmış biri için internetten faydalanmak biraz daha zor. Kendisini yönlendirecek, online dünyadaki gelişmeleri kullanımına sunacak bir yardımcıya ihtiyaç duyması da gayet doğal.

Bu nedenle internet ile entegre yapıda hizmet veren İLKON, temsilcilerine sadece emlakçılık hakkında destek olmakla kalmayıp hem internet hem de bilgisayar kullanımı ile ilgili istedikleri kadar eğitim veriyor. Gerek online sohbet ile gerekse telefonla temsilcilerinin sorularına yanıtlıyor.

Değişen dünyanın gerisinde kalmadan daha fazla kazanmak istiyorsanız, yukarıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz.

İletişim: (0212) 496 30 10
Email:
[email protected]


Geri Dön