29 / 04 / 2024

İlkon'dan emlakçılara müşteri desteği geliyor!

İlkon'dan emlakçılara müşteri desteği geliyor!

İLKON sisteme katılan her temsilcisine, sisteme dahil olmalarıyla birlikte temsilcilerinin istediği oranda müşteri desteği vermektedir



Emlak bölge temsilcileri kariyerlerindeki en rahat ve kazançlı dönemi yaşıyorlar.
Bir emlakçının rahat çalışması, kulağa pek de mümkünmüş gibi gelmez. çünkü işini yürütebilmesi için etkili bir pazarlama çalışması ve müşteriye ayrılacak bol zaman yaratmak gerekir. Ofis emlakçıları bu zorlukları aşmak için pek çok sorumluluk yüklenirler; telefonlarla boğuşması için bir sekreter, camları ilanlarla doldurması ve müşterilerle ilgilenmesi için bir ofis elemanı, kendi reklamını yapması için tabela, afiş hazırlayan bir firma, anlaşmalı avukat, muhasebeci vb. Tüm bunlar yüzünden para kaybeden emlakçı, yine de hepsini yönetmeye çalışmaktan müşterisine gerekli zamanı ayıramaz. Hayallerini İLKON'da gerçekleştiren ve değişen dünyada yerini alan temsilcilerimiz de elde ettikleri müşteri desteği ile kısa sürede çok kazanma fırsatını kazanıyorlar.

İLKON sisteme katılan her temsilcisine, sisteme dahil olmalarıyla birlikte temsilcilerinin istediği oranda müşteri desteği vermektedir. Asistan ekibi, temsilcinin aranmasını istediği listeye ön pazarlama yapar ve temsilci ile müşterinin randevulaşması için sekreterya hizmeti verir. Bir anlamda temsilcilerin özel asistanları var denilebilir. Emlak müşterilerine aynı zamanda temsilcinin çalışmalarını anlatan pazarlama yazıları gönderilmektedir.
İLKON sizler için, pazarlama yetkisi aldığınız emlakların ilanlarını anlaşmalı olduğu Türkiye'nin önde gelen emlak sitelerinde yayımlayarak, kısa sürede emlakınıza alıcı bulmanıza yardımcı olur.Böylece siz tek tek ilan girmekle uğraşmaz, zamandan tasarruf edersiniz.

İLKON temsilcilerine sisteme katıldıklarında 100 müşteri desteğini ücretsiz olarak vermektedir. Ayrıca 3 ay içerisinde satış gerçekleştiremeyen temsilcisine bu müşteri desteğini bir defaya mahsus olmak üzere verir.
Franchise ücretleri için tıklayınız.

 


Geri Dön