04 / 05 / 2024

İmar affında son dakika! İmar barışı ne zaman çıkacak? Hemen bakın!

İmar affında son dakika! İmar barışı ne zaman çıkacak? Hemen bakın!

İmar affında son dakika... Binlerce kişi tarafından merakla beklenen imar barışı ne zaman çıkacak? Hemen bakın...



İMAR AFFINDA SON DAKİKA! İMAR BARIŞI NE ZAMAN ÇIKACAK? HEMEN BAKIN!


Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, BBP Genel Başkanı ve  Ankara  Milletvekili Mustafa Destici tarafından İmar affı TBMM’ye geçtiğimiz Ekim'de sunulmuştu. TBMM Başkanlığı da söz konusu konuyu komisyona sevk etmişti. Mustafa Destici konu ile ilgiliolarak yaptığı açıklamada yüz binlerce vatandaşın ve binlerce ailenin iptal edilen yapı kayıt belgeleri sonucunda idari para cezası ve yıkım kararıyla karşı karşıya kaldığını belirtmiş ve bazı açıklamalar yaptı.

İmar affında son dakika! İmar barışı ne zaman çıkacak? Hemen bakın!

Mustafa Destici açıklamasında barınma ihtiyacını karşılamak üzere özel mülkiyetler üzerine yapılmış ve yapı kayıt belgesi almış, bir kısım yapı kayıt belgesi iptal olmuş ve iptal olma aşamasında olan yapıların kamu zararı, iskan ve imar yönünden incelenmek sureti ile yapı sahiplerinin yaşadıkları mağduriyetlerin giderilmesi amaçlandığını kaydetti.

Yine verilen detaylara göre, pek çok kişinin gündeminde yer alan imar affının kapsamı ve ne zaman çıkacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konu hakkında hükümet kanadından kısa zaman içerisinde bir açıklama yapılması bekleniyor.

Sahibinin 5 yıla kadar hapsi istenmişti: Tiny House kararı mahkemeden döndü!

Mahkeme Ümraniye'deki Limonlu Bahçe projesinin imar planlarını iptal etti

İstanbul'un 5 ilçesinde imar izni 20 kata yükseldi! 


Geri Dön