28 / 04 / 2024

IMF’den Bitcoin’e onay çıkmadı! İşte açıklanan 9 maddelik kripto para eylem planı...

IMF’den Bitcoin’e onay çıkmadı! İşte açıklanan 9 maddelik kripto para eylem planı...

IMF, 9 maddelik kripto para eylem planını kamuoyuyla paylaştı. Raporda Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto para birimlerine yasal statü verilmemesinin nedeni de açıklandı! İşte detaylar...



IMF, üye ülkelerin kripto paralara nasıl davranmaları gerektiği hususunda 9 noktalık bir eylem planı açıkladı. IMF'in duyurduğu bu eylem planının birinci maddesinde Bitcoin gibi kripto paralara yasal para birimi statüsü verilmemesi söyleniyor.

Yapılan duyuruda, IMF üyesi ülkelere kripto varlıklara uygun bir politika cevabı vermelerinin önemli elementleri konusunda yönlendirme yapan, "Kripto Varlıklar için Etkin Politikaların Elementleri" adı verilen belgenin İcra Kurulu tarafından tartışıldığı açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön