03 / 05 / 2024

İMO başkanlık seçimlerinde Abdullah Çelik adaylığını açıkladı!

İMO başkanlık seçimlerinde Abdullah Çelik adaylığını açıkladı!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nin 4 Mart'ta yapılacak seçimlerine Meslekte Birlik Grubu'nun adayı olarak girecek Abdullah Çelik, değişim için bütün üyeleri oy vermeye davet etti



İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'ni seçim heyecanı sardı. 4 Mart'ta Şişli Karagözyan İlköğretim Okulu'nda yapılacak seçime Meslekte Birlik Grubu listesinden adaylığını açıklayan Abdullah Çelik, İstanbul'u değiştirmeye talip olduklarını söyledi. Çelik, 'Artık değişim zamanı geldi. Hiç bir ayrım gözetmeden tüm üyelerimizi kucaklamaya talibiz' dedi. Mevcut yönetimin bugüne kadar önemli bir çok projeye karşı çıkarken, alternatif proje üretemediğini ileri süren Çelik, inşaat mühendislerinin, adeta unutulduğunu söyledi.

AİDAT BORCU ENGEL DEĞİL

İnşaat Mühendislerinin İstanbul'da kentsel dönüşüm gibi konularda yapacağı pek çok hizmet olduğunu belirten İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkan adayı Abdullah Çelik, geçmiş yönetimlerin hizmetlere duyarsız kaldığını söyledi. Üyelerin bugüne kadar seçimlere gereken ilgiyi göstermediğini ve seçimlerin çok az bir katılımla gerçekleştiğini belirten İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkan adayı Abdullah Çelik şunları söyledi:

"Biz 4 Mart'ta yapılacak seçimde bütün üyelerimizi oy vermeye çağrıyoruz. Yapılacak seçimde aidat borcu olan olmayan bütün üyelerimiz oy kullanabilecekler. Yeter ki ellerinde TC numarası bulunan nüfus cüzdanları olsun."

Seçilmeleri durumunda inşaat mühendislerinin refah seviyesini yükseltmek için mücadele edeceğini kaydeden Çelik, üyelerini İstanbul için faydalı projeler üretmeye teşvik edeceklerini söyledi. Seçim çalışmalarını sanal alemde de sürdüren Çelik, üyelerin seçimlerle ilgili her türlü bilgiyi 'www.imoistanbul.com' sitesinden öğrenebileceklerini kaydetti.


OKTAY MEHMET / Yenişafak


Geri Dön