07 / 05 / 2024

İMOB'un yüzde 70'inin Bursalı firmalar oluşturuyor!

İMOB'un yüzde 70'inin Bursalı firmalar oluşturuyor!

İstanbul'da düzenlenen Mobilya Fuarı'ndaki toplam alanın yüzde 70'ini Bursa'nın İnegöl ilçesinde üretim yapan firmaların tuttuğu bildirildi



İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Meclis Başkanı Kenan Kender, yaptığı açıklamada, 2-6 Şubat arasında düzenlenen "İMOB 2010" fuarının oldukça hareketli geçtiğini belirtti.

Fuardaki toplam alanın yaklaşık yüzde 70'inin İnegöllü firmalar tarafından tutulduğunu ifade eden Kender, şöyle konuştu:

 "İnegöl Türkiye'nin mobilya başkenti olma yolunda çok önemli yol aldı. İTSO olarak bundan büyük gurur duyuyoruz. İnegöl'ün ortak fayda kuruluşu olan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi mobilya sektörünün önünü açmak için çok ciddi bir gayret içindedir. Bu çabalar meclisimiz tarafından da desteklenmektedir."

İTSO Başkanı Metin Anıl ise mobilya sektörünün İnegöl'de çok dinamik bir yapıya sahip olduğunu belirterek, "Biz İnegöl'deki bütün sektörlere önem veriyoruz. Ama mobilya sektörü İnegöl'ün lokomotifi olduğu için bu yöndeki çalışmalarımız biraz daha ağırlıklı oluyor" dedi.
AA


Geri Dön