28 / 04 / 2024

İMSAD, DEİK'in kurucuları arasına girdi!

İMSAD, DEİK'in kurucuları arasına girdi!

İMSAD, Türkiyenin yabancı ülkeler ve uluslararası topluluklarla olan ekonomik, ticari, sınaî ve mali ilişkilerini izleyen, bu ilişkilerin kurulmasına ve geliştirilmesine yardımcı olan DEİKin kurucuları arasındaki yerini aldı



 

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) kurucu üye kuruluşları arasına katıldı. İnşaat sektörünü yurt dışında temsil eden İMSAD, bu yöndeki çalışmalarını DEİK üyesi olarak daha da artırmayı ve etkinleştirmeyi hedefliyor.

İMSADın inşaat malzemesi üreticilerinin küresel arenada rekabet gücünü artırmak ve sektörü güçlendirmek amacıyla yurt içi ve yurt dışında birçok faaliyette bulunduğunu belirten İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilmaç, Bu yöndeki çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde DEİK üyesi olarak daha da artırmayı ve etkinleştirmeyi hedefliyoruz. DEİK çatısı altında, ülkeler arasında işbirliğini geliştirerek hem sektörümüze hem de ülkemize katma değer yaratacağımıza inanıyoruz. DEİK ile işbirliği, sektörümüzün dış ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesine de katkı sağlayacaktır dedi.

 


Geri Dön