14 / 05 / 2024

İnanlar İnşaat: Türk malı hepimizin tutunacak yaşam dalı!

İnanlar İnşaat: Türk malı hepimizin tutunacak yaşam dalı!

Başbakan Tayyip Erdoğan 'ın herkesi  Türk Malı kullanımına destek vermeye çağırmasının ardından İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, inşaat sektöründe öncü bir adım atarak Türk tedarikçileriyle birlikte Türk malı ilanı verdi




Başbakan Tayyip Erdoğan 'ın Türkiye ihtiyaçlarının yerli ürünlerden karşılanmasının ekonomi açısından büyük önem taşıdığını belirtmesinin ve herkesi  Türk Malı kullanımına destek vermeye çağırmasının ardından İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, inşaat sektöründe öncü bir adım atarak Türk tedarikçileriyle birlikte TÜRKMALI ilanı verdi.

Başbakanımızın açtığı ‘lider ülke Türkiye ' vizyonu ışığında, Altın çağ 'ın başkenti olacak İstanbul 'a estetik ve kavramsal anlamda destek veren İstanbul aşığı Serdar İnan'ın öngörüsüyle hazırlanan ilan tüm dünyada aranan kaliteyi yakalamış Türk müteahhitlerine mal üreten Türk inşaat sanayine inanç ve destek amaçlı.

Serdar İnan, ‘TÜRKMALI hepimizin tutunacak yaşam dalı ' sloganı taşıyan ilan için ‘İnanlar olarak fantastik bir reklam yaparak Türk halkımıza aktarmak istedik.  Öz halkıma, kendine güven ile yeni yıllara hep beraber girmek adına canla Türk Malı diyorum. Bu Türk Malı 'nın reklamıdır ' açıklamasını yaptı.

İnan 'dan açık davet: Türk Malı treni kalkıyor; yerinizi alın …

Türk Malı 'nı dünyada bir marka haline getirmeyi hedefleyen Serdar İnan, bir sonraki ilanı Haydarpaşa Gar 'ında 3000 Türk üretici ile gerçekleştirmeyi planlıyor. İnan ‘Bir sonraki ilanımızda inşaat sektörünün Türk Malı 'na değer ve emek katan tüm imalatçılarıyla biraraya gelmek istiyorum. Sayın Başbakanımızı da Türk Malı ilanında yer almak üzere davet edeceğim. Teşrifinden onur ve mutluluk duyarız. ' dedi.

Altın çağın Mimarisine Türk damgası …

Serdar İnan, İstanbul için oluşturduğu Altın çağ proje önerileri ile ilgili de ‘Altın çağ 'la birlikte dünyada yükselen marka değerini projelerimizle ön plana çıkarıyoruz ve bu yükselen değeri halkımızla paylaşıyoruz ' açıklamasında bulundu. İnan ‘Biz İNANdık … Devamı gelecek … ‘ dedi.

İşžTE O İLAN



Geri Dön