18 / 05 / 2024

İncek Loft BigChefs açılıyor!

İncek Loft BigChefs açılıyor!

İncek Loft BigChefs, Öykü Serter’in DJ performansı ile açılıyor. Açılış, 4 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek...



Akfen İnşaat tarafından Ankara’da inşa edilen ve yaşamın başladığı İncek Loft projesinde yeni restoran ve yeme – içme markaları açılmaya başladı. Bu kapsamda Türkiye’nin ünlü restoran zinciri BigChefs, bir yeni şubesini İncek Loft alışveriş caddesinde açıyor.

 

İncek Loft BigChefs’in resmi açılışı 4 Kasım 2017 Cumartesi akşamı sunucu Öykü Serter’in de DJ performansı ile gerçekleşecek. Açılışta, Başkent Ankara’nın iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri de katılım sağlayacak.

 

Ankara merkezli olarak 2007 yılında kurulan ve kısa zamanda tüm Türkiye’nin tanıdığı bir restoran markası haline gelen BigChefs, 48. şubesini İncek Loft’ta açıyor.

 

İncek Loft BigChefs açılış partisi 4 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak.

 

İncek Loft BigChefs açılıyor!

 

“GURME MERKEZİ OLACAK

 

Konuyla açıklamalarda bulunanAkfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak, Başkent Ankara’nın önemli yerleşim bölgelerinden İncek’te oturumcu profilinin genç ve beyaz yakalı çalışan olarak geliştiğini gözlemlediklerini söyledi.

 

Barçak, “Anılan profile yönelik olarak bölgenin en büyük ihtiyacı olarak yeme - içme mekan alternatifleri olarak ortaya çıkıyor. Yaşamın başladığı İncek Loft projemizdeki alışveriş caddesindeki bazı yerleri bu ihtiyaca cevap verecek bir merkez haline getirmeyi planlıyoruz. Bu hem projede oturanlara değer katacak, hem de dışarıdan buraya gelecekler için önemli bir alternatif yaratacak” dedi.

 

 


Geri Dön