03 / 07 / 2024

İnci Holding yurt, laboratuvar ve derslik inşa ediyor!

İnci Holding yurt, laboratuvar ve derslik inşa ediyor!

İnci Holding, her yıl eğitime ve çevreye yönelik katkısını artırıyor. İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, kuruluşlarından bu yana her zaman sosyal ve çevresel duyarlılıklarıyla topluma katkı sağlamak için çalıştıklarını söyledi.




Merhum Cevdet İnci'nin kurduğu İnci Holding, her yıl eğitime ve çevreye yönelik katkısını artırıyor. İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, kuruluşlarından bu yana her zaman sosyal ve çevresel duyarlılıklarıyla topluma katkı sağlamak için çalıştıklarını söyledi. Cevdet İnci Eğitim Vakfı (İncivak) olarak 2012-2013 eğitim-öğretim yılı sonuna kadar 934 ilköğretim, 591 lise ve meslek lisesi, 353 yüksek öğrenim öğrencisi olmak üzere toplam 1878 öğrenciye burs verdiklerini açıklayan İnci, her kadameden okula eğitim araçları sağlayıp, yurt, laboratuvar ve derslikler yaptırdıklarını ifade etti. 


79 bin ağaç dikildi

Yaptırdıkları eğitim kurumları olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu Sultanhisar Öğrenci Yurdu, Adnan Menderes Üniversitesi'nin Sultanhisar Meslek Yüksekokulu, Karacasu Memnune Yarenci İnci Meslek Yüksekokulu'nu sayan İnci, "Kurucumuz Cevdet İnci'yi Anma ve Ağaç Dikme törenlerimizde Ege Orman Vakfı ile birlikte 19 yılda toplam 79 bin fidanı toprakla buluşturduk. 79 bin ağacımız ömürleri boyunca 50 bin ton karbondioksiti atmosferden temizliyor. 4 kişilik 36 bin hanenin 1 yıllık enerji tüketimi sonucu ortaya çıkan karbon emisyonunu dengeliyor" dedi.

Her yıl farklı bir tema çerçevesinde çalışanlara yönelik toplumsal mesaj yarışması düzenlediklerini belirten İnci, bu yılın teması için seçilen sloganlarının da 'sürekli gelişim, doğru iletişim ile başlar' olduğunu söyledi. 


Yeni Asır




Geri Dön