20 / 05 / 2024

İnegöl Belediyesi'nden 3.5 milyon TL'ye satılık bina!

İnegöl Belediyesi'nden 3.5 milyon TL'ye satılık bina!

İnebolu Belediye Başkanlığı, Yeşilöz Köyü'nde bulunan 2 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu bina ve arsasının toplam bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.



TAŞINMAZ SATILACAKTIR


İnebolu Belediye Başkanlığından:


Aşağıda tapu kaydı ve nitelikleri belirtilen İnebolu Belediyesinin özel mülkiyetinde bulunan taşınmaz İnebolu Belediye Başkanlığınca, 29/06/2015 tarihine tesadüf eden Pazartesi günü saat 14.30’da Belediye Başkanlığı hizmet binasının zemin katında bulunan çok amaçlı salonda Encümen huzurunda yapılacak ihale ile satılacaktır.

Satılacak taşınmazın;


İnegöl Belediyesi nden 3.5 milyon TL ye satılık bina!


İhaleye çıkarılacak olan toplam 4.985,25 M2 arsa ve üzerinde mevcut iki katlı taşınmazın satış ihalesi, İnebolu Belediye Başkanlığınca, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde 35. ve müteakip maddeleri uyarınca Kapalı Teklif usulü ile yapılacaktır.


Geçici teminat tahmin edilen toplam satış bedeli üzerinden alınır. Satış bedeli 3.500.000,00TL (Üç Milyon Beş Yüz bin Türk Lirası) olup, geçici teminat oranı %3 (Yüzde üç) tutarı 105.000,00TL(Yüz Beş Bin Türk Lirası)’dır.

İhaleye katılabilme Şartları;

a) T.C. Vatandaşı olmak, 

b) Kanuni ikametgah sahibi olmak,

c) Tebligat için Türkiye’de adres göstermek,

d) Geçici Teminatı yatırmış olmak,

e) Tüzel kişilerde ise yukarıdaki şartlardan ayrı olarak;

1 - Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından içinde bulunulan yılda alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge,

2 - Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu gösterir Noterlikçe tasdik edilmiş vekaletname.

f) İhaleye gireceklerin Belediyeye borcu bulunmadığını gösterir belge ibraz etmeleri gerekmektedir. (Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilecektir.)

İsteklilerin tekliflerini en geç 29/06/2015 tarih ve saat 14.00’e kadar Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Konu hakkında daha fazla bilgi almak ve şartnameyi görmek isteyenlerin, Belediye veznesine yatırılacak 50,00TL ücret karşılığında Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne müracaatları önemle duyurulur.



Geri Dön