29 / 04 / 2024

ING Bank, yüzde 4'lük pazar payına ulaştı!

ING Bank, yüzde 4'lük pazar payına ulaştı!

ING Bank Bireysel Krediler Pazarlama Grup Müdürü Ahmet Haşim Şirin, ING Bank'ın geçen yıl 2009 yılında krediler içerisinde yüzde 22 büyüme gerçekleştirdiğini ve yaklaşık yüzde 4'lük pazar payına



ING Bank'ın geçen yıl 2009 yılında krediler içerisinde yüzde 22 büyüme gerçekleştirdiğini ve yaklaşık yüzde 4'lük pazar payına ulaştığını belirten ING Bank Bireysel Krediler Pazarlama Grup Müdürü Ahmet Haşim Şirin, "Farklı müşteri ihtiyaçlarına çözüm üretebilecek nitelikte çok zengin bir ürün gamına sahibiz. Toplam 16 adet ürünümüz mevcut. Kredisini bankamıza devretmek isteyen müşterilerimiz için 3 ay ödemesiz dönem içeren Devir Mortgage, dosya masrafı, ipotek tesis ücreti ve ekspertiz ücreti ödemek istemeyen müşterilerimiz için Masrafsız Mortgage, birkaç kişinin bir konutu satın alma talepleri için Müşterek Mortgage, tatil yapacağı aylarda kredi taksiti ödemek istemeyen müşterilerimiz için Tatil Mortgage gibi ürünlerimiz, mecut" dedi.

HER KESEYE MORTGAGE
Ahmet Haşim Şirin, her ay gerçekleştirdikleri ING Mortgage Barometre'den elde ettikleri sonuçları da paylaştı: Araştırma ev sahibi olmak isteyenlerin en büyük ihtiyacının düşük taksit ödeyerek konut kredisi kullanmak olduğunu ortaya koyuyor. "ING Mortgage Barometre" araştırmasına katılan tüketicilerin; saün almayı arzu ettikleri konutların fiyatı 95-100 bin TL ve bu evi alırken tercih ettikleri ortalama aylık konut kredisi taksidi 866 ila 970 TL arasında değişiyor. Bu ihtiyaç ve beklentiden yola çıkan ING mortgage uzmanları, tüketicilerin 5 yıllık vadede, düşük aylık taksitler ödeyerek ev sahibi olmalarını sağlayacak "ING Her Keseye Mortgage" ürününü geliştirdi. "ING Her Keseye Mortgage", müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiğimiz piyasada ilk ve tek olan konut kredisi ürünümüzdür. Bu ürün de müşterilerimize 10 yıl vadeli eşit taksitli bir kredinin taksit tutarlanın da çok çok altında taksit ödeyerek, 5 yıl vadeli bir kredi ile ev sahibi olabilme fırsatı sunuyoruz."

Makro ekonomik gelişmeler göz önüne alındığında faiz oranlanın mevcut seviyelerinden çok daha aşağı yönlü bir seyir izleneceğinden bahsedilemeyeceğini söyleyen Ahmet Haşim Şirin, "Önümüzdeki dönemde dünya ekonomilerinde gerçekleşecek büyümelere göre, faiz oranlarında gelişmiş ülkelerden başlayarak artış gündeme gelebilir. Türkiye'deki büyüme rakamlarına bağlı olarak, 2010'un dördüncü çeyreğinde benzer bir artışın gündeme geleceği düşündeyiz."
Hürriyet Emlak


Geri Dön