07 / 07 / 2024

ING Bank'ın bu kampanyası kaçmaz! Harcadıkça kazanacaksınız

ING Bank'ın bu kampanyası kaçmaz! Harcadıkça kazanacaksınız

Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon ve paralelinde düşen alım gücü bankaları ve marketleri daha çok kampanya yapmaya sevk etti. ING Bank'tan gelen 240 TL'lik alışveriş kampanya duyurusu rağbet gördü. Kampanyanın detayları haberimizde.



ING Bank market kampanyası detayları!

ING Bank aracılığı ile ilan edilen alışveriş kampanyasından yararlanabilmek için 24 Şubat 2023 tarihine kadar yapacağını alışveriş evvelinde 'Gıda' yazarak 2205'e mesaj 
göndermeniz kâfi olacaktır. Mesajı gönderen vatandaşın katılım sağladığı kampanyadan 240 TL hediye kazanacağı ilan edildi.

ING Bank aracılığı ile yapılan açıklama ile beraber 4-24 Şubat 2023 tarihleri arasında ING kredi Kartı ile Bonus üye iş yeri marketleri aracılığı ile yapılan bir kerede ve değişik günlerde 400 TL üstü her ikinci alışverişte yaptığınız harcamada 40 TL, toplamda ise 240 TL hediye Bonus kampanyasını ilan etti.

ING Bank ın bu kampanyası kaçmaz! Harcadıkça kazanacaksınız
Kampanya şartları nedir?

Kampanya zamanında yapılan alışverişlerin bonusları 2 Mart 2023 tarihinde itibaren kartlarınıza yatırılacağı da öylendi. ING Bank alışverişlerin farklı günlerde yapılması gerektiğini vurguladı. Belirtilen şartlara ek olarak ise ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart sahipleri kampanyaya dahil olduğu bildirildi.


Geri Dön