08 / 05 / 2024

ING Bank'tan bayram öncesi müjdesi geldi

ING Bank'tan bayram öncesi müjdesi geldi

INB Bank'tan bayram öncesinde çeşitli nedenlerle para arayan vatandaşlara yönelik faizsiz kredi müjdesi geldi. Kredi kampanyasının detayları haberimizde...



BANKA TARAFINDAN SUNULAN İMKANLARDAN NASIL FAYDALANABİLİRSİNİZ?

ING Bank’ın sunmuş olduğu faizsiz kredi imkanında faydalanabilmek için ING Bank müşterisi olmak gerekiyor. ING Bank müşterilerinin, aynı zamanda Turuncu Ekstra programına üye olmaları da gerekmekte. Bu işlemleri yerine getiren müşteriler, anında faizsiz 5 bin TL’lik krediden yararlanabilecekler.

Sıfır faizli krediden yararlanabilmek için 5 bin TL’lik kredi kullanma limiti bulunuyor. Bu tutarın üstünde kredi çekmek isteyenler için farklı kampanyalar sunuluyor. Banka, uygun faiz oranları ile daha yüksek miktarlarda da ihtiyaç kredisi verebilmekte.

5 bin TL ve altındaki miktarlar için kredi kullanımında, müşterilere nakit iadesi yapılıyor. Bu iade, ilk kredi kullanımında geçerli olabiliyor. Daha sonraki kredi kullanımlarında ise faiz oranının %2.15 ve üzerinde olacağı belirtilmiş.

Kredi kampanyasından faydalanabilmek için Turuncu Ekstra Banka Kartı ile aylık 2 bin TL’lik harcama yapmak gerekli. Böylece bu durumun sağlandığı her ay 5 bin TL’lik faizsiz krediden faydalanmak imkanı sunuluyor.

Avantajlı faiz oranları ve sıfır faizli kredi imkanları için ING Bank şubeleri ya da bankanın resmi sitesinden daha detaylı bilgi edinmeniz mümkün. Bu fırsattan faydalanmak isteyen vatandaşların kampanya sona ermeden, gerekli işlemleri yapmaları gerekiyor.


Geri Dön