29 / 04 / 2024

ING Bank'tan büyük jest! Tarih verildi...Elinizi çabuk tutun 

ING Bank'tan büyük jest! Tarih verildi...Elinizi çabuk tutun 

ING Bank aracılığı ile yapılan açıklama bağlamında giyim sektöründe geçerli olmak kaydı ile yeni kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. 31 Mayıs 2023 tarihine kadar katılım sağlayan müşteriler için 150 TL hediye verileceği ilan edildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm ayrıntılar.



GİYİM SEKTÖRÜNDE 150 TL HEDİYE

Giyim, aksesuar, kozmetik, çiçekçi ve ayakkabı alışverişlerinde değişik günlerde ve bir kerede yapılacak 500 TL ve üzeri ilk ve sonraki her 2. masrafa 30 TL toplamda 150 TL Bonus verileceği ilan edildi.

1 Mayıs-31 Mayıs 2023 tarihlerinde geçerli olacak kampanyanın giyim, aksesuar, kozmetik, çiçekçi ve ayakkabı alışverişlerinde geçerli olduğu söylendi. Bonus üyesi işyerlerinde değişik günlerde ve bir kerede yapılan 500 TL ve üzeri ilk ve sonraki her 2 masrafta hediye verileceği söylendi.

ING Bank tan büyük jest! Tarih verildi...Elinizi çabuk tutun 

Alışverişlerin her birinin değişik günlerde yapılması gerektiğinin altı çizildi. Aynı gün içerisinde yapılan harcamalardan yalnızca ilki kampanyaya dahil edilecek.

ING Bank, bireysel bankacılık, kurumsal bankacılık ve finansal hizmetler alanlarında faaliyet gösterir. Müşterilere çeşitli bankacılık ürünleri sunar, bunlar arasında banka hesapları, kredi kartları, krediler, yatırım ürünleri, sigorta ve emeklilik planları gibi hizmetler yer alır.

ING Bank'tan büyük jest! Tarih verildi...Elinizi çabuk tutun


Geri Dön