17 / 07 / 2024

ING Bank'tan emekli promosyonlarında rekor güncelleme! Emekliler bayram edecek!

ING Bank'tan emekli promosyonlarında rekor güncelleme! Emekliler bayram edecek!

Milyonlarca emeklinin yakın mercek altına aldığı emekli promosyon kampanyasında güncelleme yapıldı. ING Bank emekli promosyon kampanyasını yenileyerek duyurusunu yaptı.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Banka promosyonu, bir banka hesabı açan veya mevcut hesabını başka bir bankaya taşıyan müşterilere verilen bir tür teşviktir. Bankalar, müşteri kazanımını artırmak, mevcut müşterileri elde tutmak ve daha fazla para yatırımı yapmak için banka promosyonu sunarlar.

ING Bank tan emekli promosyonlarında rekor güncelleme! Emekliler bayram edecek!

Bu promosyonlar, örneğin bir banka hesabı açan veya taşıyan müşterilere nakit para, hediye çeki, ücretsiz banka hizmetleri veya faiz oranlarında avantajlar gibi çeşitli şekillerde sunulabilir. Promosyonlar genellikle belirli bir süre için geçerlidir ve müşterilerin belirli koşulları yerine getirmelerini gerektirebilirler, örneğin belirli bir miktar para yatırmaları veya belirli bir süre boyunca hesaplarında tutmaları gerekebilir. Banka promosyonları, müşteriler için cazip olabilir ve bankalar arasındaki rekabeti artırarak  müşterilerin bankalar arasında seçim yapmasına yardımcı olabilir.

TÜİK kritik veriyi açıkladı! Zayıfta olsa büyüme var

TÜİK açıkladı! 2017'den beri ilk defa bu rakama ulaştı

EYT 5000 gün mü 5400 gün mü? EYT prim gün şartı var mı? 


Geri Dön