28 / 04 / 2024

ING Bank'tan faizsiz kredi imkanı! Bankaya gitmenize gerek yok!

ING Bank'tan faizsiz kredi imkanı! Bankaya gitmenize gerek yok!

ING Bank, son kampanya duyurusunu yaparak müşterilerine bir fırsat sunuyor. Kampanyaya katılan herkes, 18 yaş ve üzeri herhangi bir kişi, ING Bank'tan faizsiz bir şekilde 5.000 TL nakit avans alabilecektir. Bankaların kampanyaları devam ediyor ve ING Bank da bu trende katıldı.



ING Bank, yeni müşterilerine özel başlattığı kampanya hakkında resmi internet sitesinde ayrıntılı bilgileri paylaştı. Kampanyanın faizsiz nakit avans vadesi ve şartları da bu sayfada belirtilmektedir. Ayrıca, ING Bank'ın kredi hesaplama ve diğer detayları da bu haberde bulabilirsiniz.

ING BANK'TAN 5.000 TL FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASI

ING Bank, yeni müşterilerine özel başlattığı faizsiz nakit avans kampanyasının detaylarını açıkladı. Kampanyaya ilk kez ING müşterisi olanlar koşulsuz ve şartsız olarak 5.000 TL faizsiz nakit avans alma fırsatına sahip olacaklar. ING Türkiye resmi internet sitesi üzerinden kampanya ayrıntıları ve başvuru şartları da duyuruldu. ING faizsiz nakit avans kampanyasına katılmak için şu şartlar aranmaktadır:

Yeni kimliğiniz varsa, mobil uygulama üzerinden üyelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
Telefonunuzda NFC özelliği bulunmalıdır.
e-Turuncu TL hesabınız için ek faiz fırsatı,
Kredi ödemelerinde nakit iade avantajı,
Dijital kanallardan ücretsiz EFT/havale ve FAST işlemi,
Tüm ATM'lerde ayda 3 kez ücretsiz kullanım fırsatı,
Ücretsiz ING Kredi Kartı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

ING Türkiye'nin faizsiz nakit avans kampanyasına katılmak için yeni müşteri olmak gerekiyor. Bu amaçla en yakın ING Bank şubesine gitmek veya mobil uygulamayı cep telefonuna yüklemek yeterli oluyor. Başvuru formunu doldurarak hesap açtırdıktan ve kredi kartı başvurusunu yaptıktan sonra, onay alındığı takdirde 5.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans kullanım hakkı kazanılıyor. Kampanyaya, 18 yaşından büyük tüm ING Türkiye müşterileri başvurabiliyor.

Kiracıların ev sahiplerine sorması gereken 7 çok önemli soru!
Emekli maaş zammı alanlar dikkat! Banka sözleşmenizi güncellemiş olabilir, kontrol etmeniz gerek!
Akbank'ın kapısındaki kuyruk bu yüzdenmiş! Emekli promosyonunda efsaneleşti: Açıklanan rakam dudak uçuklattı!

Geri Dön