28 / 04 / 2024

ING Bank'tan faizsiz kredi fırsatı! 5000 TL krediyi ATM'den çekilebilir

ING Bank'tan faizsiz kredi fırsatı! 5000 TL krediyi ATM'den çekilebilir

ING Bankası, kampanya kapsamında 18 yaşını dolduran herkes, ING Bankası'ndan 5000 TL faizsiz nakit avans alabilecek. Kampanyanın merak edilen detayları haberimizde...



Bankalar arasındaki kampanya çılgınlığı devam ediyor ve yeni müşterilere yönelik özel kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Tüm bankaların bu tarz kampanyaları bulunmasına rağmen, ING Türkiye'nin, Yeni Müşteri Ol  faizsiz 5000 TL nakit avans kampanyası ile rakiplerinin önüne geçiyor.

ING Türkiye, Türkiye'nin köklü özel bankalarından biri olarak bilinir ve promosyon yarışında her zaman önde yer alır. Banka özel bir kampanya başlatarak, 18 yaşını dolduran herkese koşulsuz 5.000 TL faizsiz nakit avans veriyor.

ING Bank, yeni müşterileri için başlattığı kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinde duyurdu. Nakit avans çekim şartları neler? Nakit avans için kaç vade var? Bilgileri haberimizde...

 

ING Bankası’ndan 5000 TL faizsiz nakit kampanyası

Bankanın yeni müşteriler için faizsiz nakit avans kampanyasını ayrıntıları belli oldu. Kampanya kapsamında ING Bank'ın ilk kez müşterisi olanlar, koşulsuz 5.000 TL faizsiz nakit avans alma fırsatını yakalayabilecekler. Detaylı bilgilere ING Türkiye'nin resmi internet sitesinden erişilebilir.

 Banka, müşterilerine birçok avantaj sunmaya devam ediyor. Yeni bir kimliğe sahipseniz, artık cep telefonunuz aracılığıyla ING Bank'a kaydolabilirsiniz. Bunun için telefonunuzun NFC işlevine sahip olması gerekiyor.

ING Bank'ın sunduğu diğer avantajlardan biri de E-Turuncu TL hesaplarınıza ek faiz seçeneği. Ayrıca kredi ödemelerinizde nakit iade fırsatından yararlanabilirsiniz. Bunun yanı sıra, dijital kanallardan ücretsiz EFT/Havale ve FAST işlemleri yapabilirsiniz. Banka müşterileri, tüm ATM'leri ayda 3 kez ücretsiz kullanma imkanına ve ücretsiz ING kredi kartına sahip olabilirler.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön