11 / 05 / 2024

ING Bank'tan faizsiz kredi fırsatı! 5000 TL krediyi ATM'den çekilebilir

ING Bank'tan faizsiz kredi fırsatı! 5000 TL krediyi ATM'den çekilebilir

ING Bankası, kampanya kapsamında 18 yaşını dolduran herkes, ING Bankası'ndan 5000 TL faizsiz nakit avans alabilecek. Kampanyanın merak edilen detayları haberimizde...



 

Kampanya başvuruları nasıl yapılıyor?

Kampanyaya katılmak için ING Bank'a yeni bir hesap açtırmak gerekiyor. Hesap açma işlemleri için en yakın ING Bank şubesine gidilebileceği gibi, aynı zamanda ING Türkiye mobil uygulaması da kullanılarak başvuru formu doldurulabilir.

Yeni hesap açtıktan sonra kredi kartı başvurusu yapılması gerekiyor. Kredi kartı başvurusu onaylandıktan sonra, 5.000 TL'ye kadar nakit avans çekilebilir. Bu kampanyaya 18 yaşını doldurmuş tüm ING Türkiye müşterileri katılabilirler.

6 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB ve Akbank ve bir banka daha açıkladı!

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, ING, Yapı Kredi, Garanti... Emekliler hakkında flaş gelişme, bankalar hareketlendi

ING Bank'tan faizsiz kredi imkanı! Bankaya gitmenize gerek yok!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön