06 / 05 / 2024

Denizbank’tan düşük faizli kredi fırsatı! Başvuran herkese çıkıyor!

Denizbank’tan düşük faizli kredi fırsatı! Başvuran herkese çıkıyor!

Denizbank tarafından başlatılan yeni yılın ilk kredi kampanyasında başvuru yapan herkese anında 20 bin TL nakit kredi fırsatı sunuluyor.  Peki Denizbank kredi kampanyasına başvuru koşulları neler? Faiz oranı ne kadar? İşte ayrıntılar…



Denizbank 2023 yılına yeni kredi kampanyasıyla hızlı başladı.   Denizbank’ın kredi kampanyasında  başvuru gerçekleştiren herkese anında 20 bin TL nakit para  veriliyor.

Düşük faiz ve uygun ödeme koşulları sunulması nedeniyle kampanya yoğun ilgi görüyor. Enflasyonun yükselmesi nedeniyle alım gücü azalan vatandaşla, yeni bir ihtiyaç ortaya çıktığında kredi çekme yoluna başvururken, bu nedenle en uygun kredi koşullarını sunan bankaları araştırıyor.

Denizbank’tan düşük faizli kredi fırsatı! Başvuran herkese çıkıyor!

 2023 yılına girilmesiyle birlikte bankalar da yeni kredi ve nakit avans kampanyalarını birer birer duyurmaya başladı. Kurumsal web sitesinden ve sosyal medya hesapları aracılığıyla yeni kredi kampanyasını duyuran Denizbank, vadeye ilişkin ödeme tablosunu da açıkladı.

BAŞVURAN HERKESE ANINDA 20 BİN TL KREDİ

Denizbank’ın duyurduğu başvuran herkese 20 bin TL kolay kredi kampanyası çerçevesinde, 12 ay vade ile 20 bin TL'ye kadar  çekilen kredilerde yüzde 0,99 faiz oranı uygulanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön