25 / 05 / 2024

Denizbank’tan düşük faizli kredi fırsatı! Başvuran herkese çıkıyor!

Denizbank’tan düşük faizli kredi fırsatı! Başvuran herkese çıkıyor!

Denizbank tarafından başlatılan yeni yılın ilk kredi kampanyasında başvuru yapan herkese anında 20 bin TL nakit kredi fırsatı sunuluyor.  Peki Denizbank kredi kampanyasına başvuru koşulları neler? Faiz oranı ne kadar? İşte ayrıntılar…



Bankanın yeni kampanyası, 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olurken, kampanyadan yararlanmak isteyenler MobilDeniz uygulaması üzerinden başvurularını yapabilecek. Bu kampanyadan, Denizbank’ın ilk kez müşterisi olanlar yararlanabilecek.

HANGİ KREDİLER VAR?

Eğitim, seyahat, giyim alışverişi gibi çeşitli konular için çekilebilen ihtiyaç kredisi;  kişisel harcamalar dahil acil nakit ihtiyacını karşılayan bir finansman aracı olarak kullanılıyor. İhtiyaç kredisinin temel avantajlarından biri, bu kredi türünün geri ödemelerinin uzun vade aralıklarında yapılabilmesi olarak ortaya çıkıyor.  Aylık ödeme planları, krediyi kullanan kişinin bütçesine uygun şekilde yapılacak aylık ödeme planlarıyla oluşturulabiliyor.

 DenizBank ihtiyaç kredisini 36 aya varan vade seçenekleriyle kullanmak mümkün.

Her türlü ihtiyacını karşılamak amacıyla kredi ürünlerinden yararlanılabilir.

Kredi türlerinden DenizBank eğitim kredisi; üniversite, özel kurs veya özel okul dahil her türlü eğitim masrafı için kullanılabilir. 36 aya kadar vade seçeneğiyle ve avantajlı faiz oranları ile öne çıkan bu kredide,  başvuru için ilgili kurumdan öğrenci kabul belgesi getirilmesi şartı aranır.

Bir diğer kredi türü olan tüketici kredisi, her çeşit bireysel ihtiyacın karşılanması amacıyla kullanılabilir. Tatiller, ev eşyası evlilik ya da elektronik ürün alışverişleri, eğitim, araç gideri gibi harcamalar için yararlanmak mümkün.

Tüketici kredisinin en önemli avantajlarının başında sabit faiz uygulanması ve esnek ödeme planı yapılması geliyor. DenizBank müşterisi olanlar, tüketici kredisi ödemelerini eşit ya da esnek taksitli ödeme planıyla yapabilir.  Geri  ödeme planını ise kredi kullanımından sonra 45 güne kadar tercihe göre belirlemek mümkün.

AFAD 70 yeni eleman alacak! Aylık maaş 11.578 TL!

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!

Kışlık kaban alamayanları sevindirecek haber! Sektörden müjde geldi!

Bu ödeme işsizlere ilaç gibi gelecek! Başvuranın hemen hesabına yatıyor!

Ev sahibi kirayı ne kadar isterse arttırabilir mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön