29 / 04 / 2024

ING Nisan 2024 emekli paketini resmen duyurdu! Bunu yapan emeklilerin hesaplarına hemen 15 bin TL yatırılacak! 

ING Nisan 2024 emekli paketini resmen duyurdu! Bunu yapan emeklilerin hesaplarına hemen 15 bin TL yatırılacak! 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan ING Türkiye, merakla beklenen Nisan 2024 emekli paketini açıkladı. Söz konusu kampanya kapsamında hesaplara 15 bin TL yatırılıyor....



Nisan 2024 kampanyaları ile dikkat çeken ING Türkiye, emekli vatandaşlara yönelik koşulsuz nakit promosyon tutarlarına artış yaptı. En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan ING'nin resmi internet sitesinde paylaşılan detaylara göre emekli maaşlarını ING Türkiye’ye taşıyan emekli vatandaşlar maaş tutarlarına göre ek koşulsuz 12 bin liraya ulaşan nakit promosyon alabiliyor.

ING'nin aktardığı detaylara göre maaşlarını ilk defa ING’ye taşıyan emekliler vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3 bin Türk Lirası'na varan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 15 bin liraya ulaşan nakit promosyon imkanından yararlanabiliyor.

ING Nisan 2024 emekli paketini resmen duyurdu! Bunu yapan emeklilerin hesaplarına hemen 15 bin TL yatırılacak! 

NİSAN 2024 ING EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Emekli vatandaşlar ING Mobil’deki Cebimdeki Danışman ile görüntülü görüşme yaparak danışmanlara uzaktan bağlanıp e-Devlet Kapısı üzerinden veya bunun dışında ING şubelerine gelip emekli maaşlarını ING'ye taşıyabiliyor. ING'nin verdiği bilgilere göre yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da emekli maaş promosyonu alabiliyor. 

15 BİN LİRAYA ULAŞAN PROMOSYON

ING tarafından aktarılan detaylara göre, 12 bin liraya varan ek koşulsuz nakit promosyonundan 28 Mart 2024-30 Nisan 2024 tarihleri arasında emekli maaşlarını 3 sene boyunca ING’den alma taahhüdü veren, mevcut ve yeni müşteriler yararlanıyor.

Emekli maaşlarını ING’den almaya başlayanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları, 10 bin liraya kadarsa 5 bin lira, 10 bin lira- 15 bin lira arası ise 8 bin lira, 15 bin lira veya 20 bin lira arasındaysa 10 bin lira, 20 bin lira ve üzeri ise 12 bin lira ek koşulsuz nakit promosyon alabiliyor. 

Yine 28 Mart 2024-30 Nisan 2024 tarihleri arasında ING Türkiye’den ilk defa emekli maaşını alacak olan ve bu tarihler arasında ilk kez nakit promosyonu vadesiz hesaplarına yatırılan emekli maaş müşterileri, 3 adet ve üzerinde verecekleri her otomatik fatura talimatına 600 lira olacak şekilde, toplam olarak da en fazla 3 bin lira ek nakit promosyon alabiliyor. 
 

 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

1 litre benzin kaç TL? Motorin ve benzin litre fiyatı ne kadar? Akaryakıtta bayram şoku! 

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!


Geri Dön