29 / 04 / 2024

İngiltere Merkez Bankası'ndan Bitcoin uyarısı!

İngiltere Merkez Bankası'ndan Bitcoin uyarısı!

İngiltere Merkez Bankası,sürekli hareketli günler yaşayan Bitcoin'e yönelik yatırımcıları uyardı.



İngiltere Merkez Bankası, değeri spekülatif haberlere ve gelişmelere göre değişkenlik gösteren Bitcoin için önemli bir uyarıda bulundu. Pandemi döneminde yatırım alanı oluşturan kripto para piyasası, son aylarda anlık değişikliklerle yatırımcısını endişelendirdi. Hürriyet'te yer alan habere göre;  İngiltere Merkez Bankası ise Bitcoin fiyatı için kritik bir uyarıda bulundu. Bankanın Başkan Yardımcısı Cunlife, Bitcoinin değerinin sıfıra düşebileceğini iddia etti.

İngiltere Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Sör Jon Cunlife, Bitcoin'e yönelik açıklamasında, "Fiyatları hayli değişebiliyor ve teorik ya da pratik olarak değeri sıfıra düşebilir" ifadelerine yer verdi.

İngiltere Merkez Bankası ndan Bitcoin uyarısı!

"KRİPTO PARA FİNANSAL SİSTEME DAHİL EDİLDİĞİNDE DÜZENLEME GERÇEKLEŞTİREBİLİR"

Cunlife, salı günkü açıklamasında "Endişe yaratan nokta, kripto para finansal sisteme entegre edildiğinde, büyük çaplı bir fiyat düzenlemesi gerçekleşebilir ve bu da diğer piyasalarla birlikte sabit finansal piyasa aktörlerini gerçekten etkileyebilir" ifadelerine yer verdi.

İngiltere Merkez Bankası ndan Bitcoin uyarısı!

İngiltere Merkez Bankası'nın pazartesi günü yaptığı rutin finansal sistem değerlendirmesinde de büyük kuruluşların kripto para konusunda ihtiyatlı davranması gerektiği belirtilmişti.


Kripto paralarda toparlanma başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön