28 / 04 / 2024

Binance, Bahreyn Merkez Bankası'ndan kripto varlık servis sağlayıcısı lisansı aldı!

Binance, Bahreyn Merkez Bankası'ndan kripto varlık servis sağlayıcısı lisansı aldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance yaptığı açıklamada, Bahreyn Merkez Bankası'ndan (CBB) küresel kripto varlık servis sağlayıcı lisansı aldığını kaydetti.



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para altyapı sağlayıcısı Binance,  Bahreyn Merkezi Bankası'ndan Bahreyn'de kripto ticaret faaliyetleri yürütmesini sağlayacak lisansı altı. Konuyla ilgili olarak aktarılan gelişmelere göre, Binance, bu lisansla Bahreyn’deki müşterilerine kripto alım-satım, saklama ve portföy yönetimi hizmetleri verecek.

Binance, Bahreyn Merkez Bankası ndan kripto varlık servis sağlayıcısı lisansı aldı!

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Binance Kurucu ve CEO’su Changpeng Zhao şunları dile getirdi: “Bahreyn'den alınan lisans, dünya çapında tam lisanslanma ve düzenlemelere tabi olma yolculuğumuz için önemli bir adım. Bu başarıyı destekleyen ve kolaylaştıran büyük çalışma için, Veliaht Prens ve Başbakan Saik Prens Salman bin Hamad Al Khalifa'nın vizyoner liderliğinin rehberliğindeki Bahreyn yönetimine teşekkür ederiz. Bahreyn, kripto düzenlemelerinin geliştirilmesinde önemli bir adım atarak, kullanıcılar için dünyanın dört bir yanındaki düzenleyicilerden de beklenen önlemleri sağladı. Binance’in sadece yerel olarak değil aynı zamanda küresel olarak Bahreyn Merkez Bankası’nın zorlu kriterlerini karşılama konusundaki sıkı çalışmasından dolayı gurur duyuyorum.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön