14 / 05 / 2024

Binance, Bahreyn Merkez Bankası'ndan kripto varlık servis sağlayıcısı lisansı aldı!

Binance, Bahreyn Merkez Bankası'ndan kripto varlık servis sağlayıcısı lisansı aldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance yaptığı açıklamada, Bahreyn Merkez Bankası'ndan (CBB) küresel kripto varlık servis sağlayıcı lisansı aldığını kaydetti.



Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Bahreyn Merkez Bankası Başkanı Sayın Rasheed Al Maraj da “Küresel trendler ile uyumlu düzenlemeler geliştirmek, bizim için önemli bir hedeftir. Yenilikleri ve en iyi uygulamaları mümkün kılan düzenlemeler geliştirmek için Binance gibi ortaklar ve sektör liderleriyle çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Binance, Bahreyn Merkez Bankası ndan kripto varlık servis sağlayıcısı lisansı aldı!

Bahreyn Ekonomik Kalkınma Kurulu (EDB) CEO'su Khalid Humaidan da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bahreyn, finansal hizmetler, fintech ve teknoloji sektörlerindeki sağlam düzenlemeleri ve çeşitli yetenekleri sayesinde, hızla büyüyen blok zincir ve kripto para sektörünü desteklemek adına birinci sınıf bir altyapı inşa etti. Binance gibi sektörün önde gelen lider şirketleriyle yapılacak olan bu tür iş birlikleri, Bahreyn Krallığı'nı lider bir iş merkezi yapma misyonunu daha da güçlendirecek” ifadelerini kullandı

Bitcoin neden yükselemiyor? Kripto para yatırımcıları dikkat!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön