02 / 05 / 2024

İnistanbul projesi ulaşım!

İnistanbul projesi ulaşım!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: İnİstanbul

İnistanbul projesi ulaşım bilgileri kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakınlıkta hayata geçiriliyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğiyle hayata geçiriliyor.



İnistanbul projesi Topkapı’da yükseliyor. Projede 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite yer alıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunan Topkapı İnistanbul projesinde dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nef Topkapı Inİstanbul'da banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme planı oluşturuluyor. Proje Nef ve İş GYO imzası taşıyor.


İçerisinde yüzme havuzu, mescit, oyun alanları, sinema, futbol alanları, güvenlik, kreş, basketbol sahası, fitness center,ve kapalı otopark gibi ortak kullanım alanları bulunan İnistanbul Evleri ‘nde teslimlerin 2018 yılının 2. Yarısında gerçekleşmesi öngörülüyor.


İnistanbul projesi ulaşım bilgileri kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakınlıkta hayata geçiriliyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor.


İnistanbul Evleri iletişim 

Telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön