27 / 04 / 2024

İnİstanbul fiyat listesi

İnİstanbul fiyat listesi

İş GYO ve Nef işbirliğiyle hayata geçirilen İnistanbul projesi mimari tasarımıyla dikkat çekiyor.

Topkapı İnistanbul'da 1+1'ler 320 bin TL'ye!

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edien İnistanbul projesi İstanbul Topkapı'da hayata geçiriliyor. Proje 3565 adet daireden meydana geliyor.

İnistanbul ev fiyatları ne kadar?

3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana gelen İnistanbul Evleri ‘nde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki İnistanbul ev fiyatları ne kadar?

İnistanbul projesi Topkapı ne zaman teslim?

İnistanbul projesi Topkapı ‘da inşa ediliyor. İnistanbul 3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana geliyor. Peki İnistanbul projesi Topkapı ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul projesi ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 320 bin TL’den başlangıç gösterdiği İş GYO Nef İnistanbul projesi 3 bin 565 daireden meydana geliyor. Peki İnistanbul projesi ne zaman teslim edilecek?

Nef İnistanbul projesi nerede?

411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Nef İnistanbul projesi 2018 yılında teslim edilecek. Proje Avrupa Yakası ‘nda inşa ediliyor. Peki Nef İnistanbul projesi nerede?

İnistanbul daire fiyatları ne kadar?

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçirilen Nef Topkapı İn İstanbul projesi 3565 adet daireden meydana geliyor. Peki İnistanbul daire fiyatları ne kadar?

İnistanbul projesi ulaşım!

İnistanbul projesi ulaşım bilgileri kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakınlıkta hayata geçiriliyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

İnİstanbul iletişim!

İnİstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef İnİstanbul Topkapı projesi 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İnİstanbul İş GYO Nef projesi!

İnİstanbul İş GYO Nef projesi Topkapı Şişecam Fabrikası arazisinde hayata geçirilecek. Toplamda 4 bölümden oluşacak olan projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inİstanbul Topkapı projesinde 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Satışların bugün başladığı Inİstanbul Topkapı projesinde yer alan konutların fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için geçici satış ofisi İş Kuleler olarak belirlendi.

Fiat Egea'nın yeni fiyat listesi ağızları açık bıraktı! Hem 54 bin TL indirim hem de 12 ay 0 faizle otomobil fırsatı! 

Otomotiv devi Fiat'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Egea'nın yeni fiyat listesi resmen ağızları açık bıraktı. Peki Fiat Egea'nın Şubat ayı fiyatları ne kadar? İşte son dakika Egea fiyat listesi...

Opel Combo Life'a 43 bin TL'lik Ağustos 2023 zammı geldi! İşte Combo Life'ın yeni fiyat listesi!

Opel Combo Life'a 43 bin TL'lik Ağustos 2023 zammı geldi... Peki Combo Life'ın yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte Combo Life'ın yeni fiyat listesi...

2023 model Audi A4 almak mümkün mü? Temmuz fiyat listesi görenleri hayreti düşürüyor

2023 model Audi marka araçların Temmuz fiyat listesi yayımlandı. Yeni fiyat listesini görenler gözlerine inanamadı! 2023 model Audi A4 almak neredeyse hayal oldu. Peki Audi A4 güncel fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte Audi A4 2023 Temmuz fiyat listesi...

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

English Home fiyatlarına Anneler Günü indirimi geldi! Fiyatlar dibi gördü! İşte English Home güncel fiyat listesi

English Home'da birçok ürün Anneler Günü sebebiyle indirime girdi. Yüzde 50'nin üzerine çıkan indirimler alışveriş tutkunlarını sevindirdi. İşte English Home, Anneler Günü indirimli fiyat listesi.

14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altın kelepçe bilezik kaç TL? 9 Mart 2023 Altınçizgi fiyat listesi

Altın Kelepçe bilezikler düğünlerin geleneksel takısı haline geldi. Hemen hemen her geline takıla bu altın kelepçe bilezikler binlerce kadının hayalini süslüyor. 14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altınçizgi 9 Mart 2023 fiyat listesi.

Arçelik 270561 EB No Frost Buzdolabının fiyatı belli oldu! Arçelik 17 Şubat 2023 fiyat listesi…

Arçelik 270561 EB No Frost Buzdolabının fiyatı belli oldu! Arçelik’te çok sayıda indirimli beyaz eşyaları kaçırmayın! İşte fiyat listesi…

Evlenecek çiftler kaçırmasın! Modalife’ta Alize Midi Düğün Paketi 9.692 TL indirimde! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Evlenecek çiftlerin kaçırmak istemediği paket Modalife’tan geldi. Alize Midi Düğün Paketi tam 9.692 TL indirimle satışa çıktı. Çiftler aradaki farkla başka bir çeyizi tamamlıyor. İşte 20 Ocak 2023 Modalife Alize Midi Düğün Paketi fiyat listesi…

Arçelik 8314 Tam Boy Fırın kaç liraya satılıyor? Özellikleri ne? 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Beyaz eşyanın lider markası Arçelik, tüm ürünlerde olduğu gibi ocaklı fırınlarda da iddialı. Siz de klasik tam boy fırınlardan vazgeçemiyor ve kaliteli bir ürüne uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız haberimizi mutlaka okuyun. İşte en ucuz Arçelik Ocaklı Fırın ve fiyat listesi...

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzük 19 bin 375 TL'den 9 bin 687 TL'ye düştü! Dev indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki Altınçizgi beştaş pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? 13 Aralık 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

Özgürlükte sınır tanımayan Jeep Wrangler'da yüzde 2,59 faiz fırsatı! İşte Jeep Wrangler 12 Ocak 2023 fiyat listesi

Jeep Wrangler'ın yeni fiyat listesi ve kampanya detayları belli oldu. Peki, Jeep Wrangler ne kadar, kaç lira? İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Herkes bu kemerin fiyatını merak ediyor! Altın kemer fiyatları ne kadar? Elizi 11 Ocak 2023 fiyat listesi 

Son zamanlarda düğünlerde sıkça görmeye alıştığımız altın kemerlerin fiyatları herkes tarafından merak ediliyor. Peki altın kemer fiyatları ne kadar? Altın kemer fiyatı kaç TL? 11 Ocak 2023 altın kemer fiyat listesi.

22 ayar altın bileziklerde yüzde 21'e varan indirim! Bu fırsat kaçmaz! Altınbaş 10 Ocak 2023 fiyat listesi

22 ayar altın bilezik fiyatları en çok merak edilen bilezikler arasında yer alıyor. Altınbaş'ta 22 ayar altın bilezik fiyatlarında yüzde 21'e varan indirim başladı. Peki 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altınbaş 22 ayar altın bilezik fiyat listesi 10 Ocak 2023...

İnİstanbul fiyat listesi Haberi

İnİstanbul fiyat listesi

İş GYO ve Nef işbirliğiyle hayata geçirilen İnistanbul konut projesi Bütem Metal imzası taşıyor. Proje Topkapı’nın merkezinde herkes için yepyeni bir yaşamın kapılarını açıyor. 

Modern mimariye sahip proje şehir merkezinde konumlanıyor. İnistanbul'da hayatın tadını çıkabilme fırsatı sunuluyor.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Bütem Metal-Satış ve Pazarlama Direktörü Tuğba Alpun Sönmez, her türlü konut projesinde projenin ihtiyacına uygun olarak çözüm üretebildiklerini söyledi.

Sönmez, proje başlangıç aşamalarında mimari tasarım süreci ile ihtiyaca yönelik çözüm önerileri ile projelerin hem akustik, hem de işlevsel tavan çözümlerine kavuşabileceğini kaydetti.